haçiko abi naptın ya bütün dişler gidene kadar?
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
haçiko abi naptın ya bütün dişler gidene kadar?
Geçmiş olsun
hachiko yaş kaç abi, bi de dişleri dökmek için özel bir çaba sarf ettin mi yoksa genetik mi![]()
Tekrar selam arkadaşlar ağzıma dün 12 tane vida taktılar ve bunlar dışarıda..Bu sefer pek yormadı 40 dakika da bitti bu işlem yalnız çan çan bu vidalar birbirine vuruyor
Ağzımda şöyle bir durum var tabi bendeki vidalar çok ufak ve basık..
https://www.disdr.com/wp-content/uploads/implantlar-1-300x199.jpg
20 güne doğru ağız ölçüm alınacakmış ondan sonra dişler takılacakmış..
Arkadaşlar dişlerim geçen hafta geçici olarak yapıştırıldı.Dişler kendi dişlerim sadece alışması için geçici yapıştırıldı kırılabiliyormuş kırıldıktan sonra tamiri çok zor oluyormuş.. Görüntü olarak umduğumdan kat be kat fazlası oldu..Çevremdeki insanlar bayıldı.Yalan yok dişçiyi pek gözüm tutmamıştı en başta fakat bu süreci tek seferde 12 implant takılmasına rağmen sıfır ağrı ile geçirdim..Gerçekten en ufak ağrım olmadı..
İlk akşam hani ayakkabı alırsın ayağını sıkar ayakkabıyı çıkartmak istersin ya bunlarda böyle oldu çıkarmak istedim..Ağzımda resmen metal bir plaka deli etti..Sürekli damağımı dudaklarımı ısırdım..Şu an bayağı alıştım.Çok memnunum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
Ekleme : arkadaşlar S leri ş li söylüyorum bu kötü.. düzelir inşallah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Beş altı ay böyle gezdim ha![]()