Ağzımda Hiç Diş Yok 12 Adet İmplant Takıldı ..

Motosikleti
D400
hachiko yaş kaç abi, bi de dişleri dökmek için özel bir çaba sarf ettin mi yoksa genetik mi :D

Çok özür dilerim , konuyu açıp sorulara cevap vermemek ayıp olmuş özür dilerim hepinizden..

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------

haçiko abi naptın ya bütün dişler gidene kadar?
Geçmiş olsun

Ben sağlık sorunları olan bir insanım belki bilirsiniz , malum dişlere gelene kadar bir çok sorun ile uğraşıyorum..işin aslı diş fırçalamamak ve abur cubur alışkanlığı özellikle şekerlemeler..Buna sigara alışkanlığımın olmayışı dahil..

hachiko yaş kaç abi, bi de dişleri dökmek için özel bir çaba sarf ettin mi yoksa genetik mi :D

Hocam inan gerçekten çok güzel dişlerim vardı bir çok insan dişlerimi çok beğenir idi ama maalesef fırçalamadık ilgilenmedik..

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------

Diğer cevap vermediğim arkadaşlar emin olun harfi harfine okudum mesajlarınızı , tek tek flood düşmek yerine bakmadım fırçalamadım , çünkü hayatımda bir çok sorun var olmuyor..Hepinize teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:28 ----------

Yaş 40 diyelim :d

Arkadaşlar dişlerim geçen hafta geçici olarak yapıştırıldı.Dişler kendi dişlerim sadece alışması için geçici yapıştırıldı kırılabiliyormuş kırıldıktan sonra tamiri çok zor oluyormuş.. Görüntü olarak umduğumdan kat be kat fazlası oldu..Çevremdeki insanlar bayıldı.Yalan yok dişçiyi pek gözüm tutmamıştı en başta fakat bu süreci tek seferde 12 implant takılmasına rağmen sıfır ağrı ile geçirdim..Gerçekten en ufak ağrım olmadı..
İlk akşam hani ayakkabı alırsın ayağını sıkar ayakkabıyı çıkartmak istersin ya bunlarda böyle oldu çıkarmak istedim..Ağzımda resmen metal bir plaka deli etti..Sürekli damağımı dudaklarımı ısırdım..Şu an bayağı alıştım.Çok memnunum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

Ekleme : arkadaşlar S leri ş li söylüyorum bu kötü.. düzelir inşallah..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

Tekrar selam arkadaşlar ağzıma dün 12 tane vida taktılar ve bunlar dışarıda..Bu sefer pek yormadı 40 dakika da bitti bu işlem yalnız çan çan bu vidalar birbirine vuruyor :D

Ağzımda şöyle bir durum var tabi bendeki vidalar çok ufak ve basık..

https://www.disdr.com/wp-content/uploads/implantlar-1-300x199.jpg

20 güne doğru ağız ölçüm alınacakmış ondan sonra dişler takılacakmış..

Beş altı ay böyle gezdim ha :D

Arkadaşlar dişlerim geçen hafta geçici olarak yapıştırıldı.Dişler kendi dişlerim sadece alışması için geçici yapıştırıldı kırılabiliyormuş kırıldıktan sonra tamiri çok zor oluyormuş.. Görüntü olarak umduğumdan kat be kat fazlası oldu..Çevremdeki insanlar bayıldı.Yalan yok dişçiyi pek gözüm tutmamıştı en başta fakat bu süreci tek seferde 12 implant takılmasına rağmen sıfır ağrı ile geçirdim..Gerçekten en ufak ağrım olmadı..
İlk akşam hani ayakkabı alırsın ayağını sıkar ayakkabıyı çıkartmak istersin ya bunlarda böyle oldu çıkarmak istedim..Ağzımda resmen metal bir plaka deli etti..Sürekli damağımı dudaklarımı ısırdım..Şu an bayağı alıştım.Çok memnunum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

Ekleme : arkadaşlar S leri ş li söylüyorum bu kötü.. düzelir inşallah..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

Beş altı ay böyle gezdim ha :D

Büyük geçmiş olsun, bir tanesinin dahi ne derece ağrı verdiğini bilirken, iyi olmuş böylesine hepsi birden ağrısız sızısız atlatmanız. Şu an s leri, ş gibi söylüyorum dediniz, bir türlü dinlesek keşke şizden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar