Ağzımda Hiç Diş Yok 12 Adet İmplant Takıldı ..

14 gün oldu 3 saatten fazla sürdü , hayatımda böyle işkence bilmiyorum , 12 adet implant takıldı bir ara murçla sağ arkadaki dişlere 15 dakika kadar vurdular :sunny:..En son bayılır hale geldim..Peltek konuşuyorum umarım kalıcı olmaz bu durum , annem bile gülüyor şu an . 3 ay gibi sürüyormuş iyileşmesi ağrısı yok şükür pek ekmek arası yiyemiyorum ..:sunny: 29 binlira tuttu kaplamalar ile toplam 32 diş .Durum bundan ibaret arkadaşlar..:santa:

Son düzenleme:
2018 Kasım 3 adet 20'lik gömük diş aneliyatım , Çene cerrahı'nın kafa lambası , delik deşik edilen diş etlerim , iğne vuruyorlar "uyuştumu?" ee yook , bi daha , bi daga katır gibi dirençli imişim.. aletlerin sesi , abanarak dişleri çıkarmaya çalışması , çatur çutur kartt kurttt yüksek volumlü kırılma sesleri.

1 gafta yemem yiyememe , dikişlerin ağızdaki garip hissi..

Ama değdi , yıllardır içerde sanki parazit/asalak/alien gibi büyümüşler zındıklar..

Çift soğuk torbası ile kompres bir gün boyu , hiiç şişmedi (çok minik) .

Antibiyotik , enson ameliyattan 18 sene once bir tane almiştım , 3 tanede sonra aldım , cırcır etti beni hemen kestim.

Özetle , diş mühim şey anlıyorum.

Geçmiş olsun hachiko.

Geçmiş olsun. Sağlık pahalı, kaybedene dek ne kıymeti ne değeri anlaşılmıyor malesef.

Yeni dişlere alışmak birkaç ay sürüyor, onun ağrısı için etkili olabilecek tek ağrı kesici var(söylemedilerse özel mesaj atabilirsin) ki o da ızdırabı ancak dindiriyor.

Kendi dişin gibi olmuyor ama hızlıca alışıyorsun, sonuda değdi diyorsun. Tekrardan geçmiş olsun. Dikişler aradan çıkana kadar rahatsız edecekler, sonrasında hızlıca toparlayacaksın endişelenme :cat:

çok geçmiş olsun diş çok önemli kuralznin dediği gibi sağlık kaybedene kadar değeri anlaşılmıyor ben gidip biricik dişlerimi fırçalayayım:salut:

Motosikleti
D400
biraz pahalı olmuş gibi, bizim burada 600 tl'den takıyorlar :queen:

tek seansa sığdırmayaydın keşke. gecmiş olsun

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Komple ağız yaptırdı bizim arkadaş 40 K tl ye :D 2 3 aya yakın yaptırdı işlemlerini :D

Motosikleti
D400
bin tl'ye hepsini söktürüp 2 bin tl'ye komple takma diş alıp kalan 37 bin'e ne süper motorlar alınırdı bea.

bende gömülü yirmilik diş çektirdim damaia 6 dikiş atılmıştı 1 hafta ağzım şiş gezdim, sonra 8 dolgu yapıldı sırada tel var 10 bin lira fiyat çektiler kararsızım tel çıkınca tekrar yamulabiliylmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baktim daha da yaslaninca temizlemek cok daha zor olacak ve eninde sonunda dissiz kalacam; 40 yasinda tel taktirdim; daha dogrusu taktirmadan duzelttirdim (invisalign). Dumduz oldu dislerim. Dis fircalamak ne kolaymis yahu...

Geçmiş olsun.bende de 3 tane var.o kadar memnunum ki "keşke tüm dişlerim implant olsa" diyorum. O derece

Tekrar selam arkadaşlar ağzıma dün 12 tane vida taktılar ve bunlar dışarıda..Bu sefer pek yormadı 40 dakika da bitti bu işlem yalnız çan çan bu vidalar birbirine vuruyor :D

Ağzımda şöyle bir durum var tabi bendeki vidalar çok ufak ve basık..

implantlar-1-300x199.jpg

20 güne doğru ağız ölçüm alınacakmış ondan sonra dişler takılacakmış..

Tekrar selam arkadaşlar ağzıma dün 12 tane vida taktılar ve bunlar dışarıda..Bu sefer pek yormadı 40 dakika da bitti bu işlem yalnız çan çan bu vidalar birbirine vuruyor :D

Ağzımda şöyle bir durum var tabi bendeki vidalar çok ufak ve basık..

https://www.disdr.com/wp-content/uploads/implantlar-1-300x199.jpg

20 güne doğru ağız ölçüm alınacakmış ondan sonra dişler takılacakmış..

Sen dişlerini ne erken kaybetmişsin ya?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eminim birden çok ağrı kesici vardır iş görecek :wiinkk:

Hidromorfin'den oksikodon'a kadar bayağı sağlam narkotik ilaç mevcut. Ama Türkiye'de bayağı kasıyorlar galiba bu tür ilaçları kullanmaya. Burada ciddi ağrınız varsa direk yazıyorlar.

Ve ciddi ağrısı olanlar için de bulana rahmet okutturan bileşikler... Morfini bulana ne dua ettim Allah biliyor... Yatakta ağrıdan kıvranırken seruma verilen morfinin ağrıyı yok etmesinden daha büyük fiziksel rahatlık yaşamadım şimdiye kadar herhalde...

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Abisi bi kere kıymetlimis desene:queen:
Geçmiş olsun bu arada.

F54

az daha bekleseydin kurban bayramı yakın çıkma birşeyler ayarlasaydın :p
şaka bi yana 12 yıl önce bende çok para harcadım
1 köprü 3 çekim 2 kanal 7 dolgu o güne kadar hiç diş fırçalamazdım şu an günde en az 2 defa fırçalıyorum
12 yıldan beri sadece 1 kanal birkaç ta dolgu yaptırdım ama o köprü beni rahatsız etmeye devam ediyor keşke 18 li yaşlarda dişçiden korkmayıp gitseydim en azından bütün hepsi orj kalırdı ve bu kadar para vermezdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar