14 yıl aradan sonra tekrar merhaba!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz :)

Yeni kullanıcı adı alınca yeni üye gibi görülüyor. Benim de ilk üyeliğim 2007.
"Dinozorlar diyarı" na hoş geldiniz... :)

Teşekkürler. Memnun oldum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Tekrar Hoşgeldin öyle ise.. Bi Xmax alıp 2 sene sonrada Tracer 900 aldığını görürüz gibi geliyor, bu heves öyle bitti demekle bitseydi keske :)

Teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur, ama daha küçük çaplı olacak benim isyan sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Dinazor değil DİNOZOR.

Yavuz58 hocam ne işle iştigal ediyorsunuz?

Tekstil designer 13 sene akrabamın yanında ama bir ara su tesisatı elektrik tesisatı yaptım bunların parası iyi ama çalışma şartları çok zor çoğu zaman inşaatta toz kir ve hijyensiz ortamda kaldığım için bıraktım,şuan geçici olarak kumaş üretiminde çalışıyorum büyük bir makinenin üstünde 20 metre masa git gel motosiklet gibi sayılır dükkan açmayı düşünüyorum beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri tamiri

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Darısı başımıza. Yani kastım motor değil, bekarlık... :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Teşekkür ederim... Yıllardır elime elcik değmedi. O derece boşluktayım yani.

Evli olmak ta güzel hocam annem yanımda çok şükür yemek filan sıkıntı olmuyor ama kaybedersek hayat benim için zor olacak gibi rabbim hakkımızda hayırlısını versin bu yaştan sonra zaten çekiniyorum evlenip anlaşabilirmiyim biraz kendi başına buyruk yaşamışım sorumluluk zor iyi tarafı bir sene çalışıp bir sene geziyorum

Hoşgeldiniz. Sizin kadar olmasa da 7yıl sonra ben de geldim. İlk mesaj da size olsun :)) Antalya hareketlenir yine

Biraderim sen yokken ABS diye bişey icad oldu :) ne alırsan al abs yi pas geçme gerçi otomobilde test etmişsindir ama iki tekerde daha bi faideli oluyor ;) tekrar hosgeldin..

Hoşgeldiniz. Sizin kadar olmasa da 7yıl sonra ben de geldim.�� İlk mesaj da size olsun :)) Antalya hareketlenir yine

Teşekkür ederim. Siz de hoşgeldiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

Biraderim sen yokken ABS diye bişey icad oldu :) ne alırsan al abs yi pas geçme gerçi otomobilde test etmişsindir ama iki tekerde daha bi faideli oluyor ;) tekrar hosgeldin..

ABS eskilerde de vardı ama pek yaygın değildi. Üst segment motosiklerde vardı sadece.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

Hoşgeldiniz bu konu eybiesli ikismaksa gider saygılar

Teşekkür ederim. O kadar açılabileceğimi sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

Çok özel olmazsa kafesçilik nedir?

Kafesçilik: Otomobil kullanmak. Kafes=Otomobil.

Ben yokken ne çok şey değişmiş meğer. Eski mesajlara bakıyordum da. Barış abi ölmüş, Ümmet abi ölmüş... Her gün eskilerden birinin daha ölmüş olduğunu öğreniyorum. Çok üzüldüm gerçekten.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben yokken ne çok şey değişmiş meğer. Eski mesajlara bakıyordum da. Barış abi ölmüş, Ümmet abi ölmüş... Her gün eskilerden birinin daha ölmüş olduğunu öğreniyorum. Çok üzüldüm gerçekten.

Allah hepsine rahmet eylesin, bazen forumda "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" bölümünü seçmece okuyorum, hatta vefat edenlerin geçmiş mesajlarına bakıyorum. Çok üzücü, şahsen tanışıklık varsa daha da acı.

Allah hepsine rahmet eylesin, bazen forumda "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" bölümünü seçmece okuyorum, hatta vefat edenlerin geçmiş mesajlarına bakıyorum. Çok üzücü, şahsen tanışıklık varsa daha da acı.

Barış abi bizim dönemin fenomeniydi. Ümmet abi ise o yıl resmen olay olmuştu. Günlerce, sayfalar dolusu tartışmıştık. İkisinin haberini de alınca içim cız etti. O günlere gittim geldim. Biraz eksikmiş burası artık.

O zaman bir selam da ben vereyim. biz de eskilerdendik. arada 6-7 yıl önce girip bir kaç birşey karalamış olsam da 7 yıldır siteye uğramıyordum. başlığı görünce atladım. ama hiç bir zaman 2 tekerden vazgeçmedim. elimin altında ufak da olsa bir şeyler vardı. tekrar selam MT ailesi:)

O zaman bir selam da ben vereyim. biz de eskilerdendik. arada 6-7 yıl önce girip bir kaç birşey karalamış olsam da 7 yıldır siteye uğramıyordum. başlığı görünce atladım. ama hiç bir zaman 2 tekerden vazgeçmedim. elimin altında ufak da olsa bir şeyler vardı. tekrar selam MT ailesi:)

Teşekkür ederim. Siz de hoşgeldiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar