14 yıl aradan sonra tekrar merhaba!

Tekrar merhaba,

Bu siteye üye olduğumda 20'li yaşlarda genç, bekar, motor tutkunu bir delikanlıydım. Elde olmayan sebeplerle bu tutkudan koptum. Son motorum YBR'ydi.

Şimdi çoluğa çocuğa karışmış bir dinazorum. Yıllardır kafesçiyim. İki tane kafesim var. Şimdi kafeslerden birini satıp yeşil sahalara dönme planları yapıyorum.

Yaş kemale erdiği için eski tutkum yok tabi. Ufak tefek bir şeyle avunma derdindeyim.

Herkese tekrar selam!

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Tekrar merhaba,

Bu siteye üye olduğumda 20'li yaşlarda genç, bekar, motor tutkunu bir delikanlıydım. Elde olmayan sebeplerle bu tutkudan koptum. Son motorum YBR'ydi.

Şimdi çoluğa çocuğa karışmış bir dinazorum. Yıllardır kafesçiyim. İki tane kafesim var. Şimdi kafeslerden birini satıp yeşil sahalara dönme planları yapıyorum.

Yaş kemale erdiği için eski tutkum yok tabi. Ufak tefek bir şeyle avunma derdindeyim.

Herkese tekrar selam!
Hosgeldin, fakir ama gururlu nereden hatırlıyorum diye düşündüm ve buldum tvs apache 150 başlığını açan adam:)

Ben 40 yaşında motora başladım maddi imkanlardan dolayı şimdi 42 yaşındayım 13 sene akrabamın yanında çalıştım işim rahattı ama parası azdı bir türlü cessaret edip çıkamadım ilk iş hayatıma orada başlamıştım en sonunda battılar başka işe girince oh dedim para varmış ev aldım kerdi ile iki sene öncede motor aldım evin kredisi bitti geçensene hiç çalışmadım memlekete gidip gezdim kışa kadar şimdi çalışmaya başladım 3 ay oldu bakalım virüsten ölmezsek 750 ncx yada cf moto 650 mt almayı düşünüyorum yıl sonunda

Tekrardan hoşgeldin .

Yıllardır her yerde aynı şifreyi kullanıyorum. Güvenlik hak getire yani. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Hoşg eldiniz , hesap şifresini nasıl unutmadınız :)

Si sinyor! Ta kendisi! Antalya grubunun da kurucusuyduk. Hey heey...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Sen dinazor isen biz? Omen tonrem :queen:

Siz lord of the dinosaurs olun. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Ben 40 yaşında motora başladım maddi imkanlardan dolayı şimdi 42 yaşındayım 13 sene akrabamın yanında çalıştım işim rahattı ama parası azdı bir türlü cessaret edip çıkamadım ilk iş hayatıma orada başlamıştım en sonunda battılar başka işe girince oh dedim para varmış ev aldım kerdi ile iki sene öncede motor aldım evin kredisi bitti geçensene hiç çalışmadım memlekete gidip gezdim kışa kadar şimdi çalışmaya başladım 3 ay oldu bakalım virüsten ölmezsek 750 ncx yada cf moto 650 mt almayı düşünüyorum yıl sonunda

Yazdıklarından edindiğim tek izlenim: Bekarsınız değil mi? :queen: Evli olup da böylesine hunharca yazı yazılmasını mümkün görmüyorum.

Yıllardır her yerde aynı şifreyi kullanıyorum. Güvenlik hak getire yani. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Si sinyor! Ta kendisi! Antalya grubunun da kurucusuyduk. Hey heey...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Siz lord of the dinosaurs olun. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Yazdıklarından edindiğim tek izlenim: Bekarsınız değil mi? :queen: Evli olup da böylesine hunharca yazı yazılmasını mümkün görmüyorum.

Bekarım yani evde kaldım diyebiliriz oılsun önemli değil motora binip 1000 km gidince hayat daha güzel belkide

Tekrardan Hoşgeldiniz hocam.
Ben de sizin gibi üye olduğımda 20’li yaşlarda ve bakardım.
Ama merak etmeyin evli çocuklu ve dinazor da olsanız,
Motosiklet kullanırken hala gençken aldığınız zevki almaya devam ediyorsunuz :)

Bekarım yani evde kaldım diyebiliriz oılsun önemli değil motora binip 1000 km gidince hayat daha güzel belkide

Darısı başımıza. Yani kastım motor değil, bekarlık... :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Tekrardan Hoşgeldiniz hocam.
Ben de sizin gibi üye olduğımda 20’li yaşlarda ve bakardım.
Ama merak etmeyin evli çocuklu ve dinazor da olsanız,
Motosiklet kullanırken hala gençken aldığınız zevki almaya devam ediyorsunuz :)

Teşekkür ederim... Yıllardır elime elcik değmedi. O derece boşluktayım yani.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
@fakir ama gururlu
Hoşgeldiniz. Kendinizi yaşlı hissetmeyin. Sizden epey fazla yaştayım. Daha ben öyle hissetmiyorum.

Yeni birşeyler bakarken şöyle bir ilan dikkatimi çekti. Göz atmadan geçmeyin derim. Biraz ilgi ile tam size göre birşey olabilir.

Ancak şahsen mümkünse bir Wing-GO, Crypton veya Innova ile daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum. O modelleri de bir inceleyin.

honda-spree-1984-white-3-2.jpg

- Spree - Resim alıntıdır, ilana ait değildir.

x5_799063355xf9.jpg

- Innova125 -

8515226c-fc93-408f-b729-32b79daba9cd_image_for_silan_13125865_580x435.jpg

- Crypton -

honda-wing-go-tel-jant-550x550.jpg

- Wing-GO -

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 250
Aşağı yukarı aynı yaştayız. ben 33 yaşında başladım motora :)

Hocam hoşgeldiniz yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın..

Teşekkür ederim. Estağfurullah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

o ne kafesi ki satıp motor alabiliyorsun?

:mrgreen: Kafes diye otomobillere diyorduk eskiden. Yeni nesillere bilgi aktarımında eksiklik olmuş ben yokken.:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

@fakir ama gururlu
Hoşgeldiniz. Kendinizi yaşlı hissetmeyin. Sizden epey fazla yaştayım. Daha ben öyle hissetmiyorum.

Teşekkür ederim. Bakalım rüzgarı hissedince yine genç hissederiz belki. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Yeni birşeyler bakarken şöyle bir ilan dikkatimi çekti. Göz atmadan geçmeyin derim. Biraz ilgi ile tam size göre birşey olabilir.

Ancak şahsen mümkünse bir Wing-GO, Crypton veya Innova ile daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum. O modelleri de bir inceleyin.

Sanırım dediğiniz gibi bir cup alacağım. Tam otomatik şanzıman ve küçük tekerlekler gözümü korkutuyor. Bu yüzden çok istesem de scooter almayacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Aşağı yukarı aynı yaştayız. ben 33 yaşında başladım motora :)

Ben forumun eski halini düşününce yaş ortalamasının çok genç olduğunu düşünmüştüm. Eskiden ağırlıklı olarak lise seviyesindeydi yaş ortalaması. Şimdi dinozorlar diyarı olmuş maşallah. :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Ben forumun eski halini düşününce yaş ortalamasının çok genç olduğunu düşünmüştüm. Eskiden ağırlıklı olarak lise seviyesindeydi yaş ortalaması. Şimdi dinozorlar diyarı olmuş maşallah. :mrgreen:
Yeni kullanıcı adı alınca yeni üye gibi görülüyor. Benim de ilk üyeliğim 2007.
"Dinozorlar diyarı" na hoş geldiniz... :)

Super Moderator
Tekrar Hoşgeldin öyle ise.. Bi Xmax alıp 2 sene sonrada Tracer 900 aldığını görürüz gibi geliyor, bu heves öyle bitti demekle bitseydi keske :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar