Yeni kullanıcı adı alınca yeni üye gibi görülüyor. Benim de ilk üyeliğim 2007.
"Dinozorlar diyarı" na hoş geldiniz...![]()
Tekrar Hoşgeldin öyle ise.. Bi Xmax alıp 2 sene sonrada Tracer 900 aldığını görürüz gibi geliyor, bu heves öyle bitti demekle bitseydi keske![]()
Hoşgeldiniz![]()
Dinazor değil DİNOZOR.
Yavuz58 hocam ne işle iştigal ediyorsunuz?
Darısı başımıza. Yani kastım motor değil, bekarlık... :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Teşekkür ederim... Yıllardır elime elcik değmedi. O derece boşluktayım yani.
Çok özel olmazsa kafesçilik nedir?Yıllardır kafesçiyim. İki tane kafesim var.
Hoşgeldiniz. Sizin kadar olmasa da 7yıl sonra ben de geldim.�� İlk mesaj da size olsun) Antalya hareketlenir yine
Biraderim sen yokken ABS diye bişey icad oldune alırsan al abs yi pas geçme gerçi otomobilde test etmişsindir ama iki tekerde daha bi faideli oluyor
tekrar hosgeldin..
Hoşgeldiniz bu konu eybiesli ikismaksa gider saygılar
Çok özel olmazsa kafesçilik nedir?
Ben yokken ne çok şey değişmiş meğer. Eski mesajlara bakıyordum da. Barış abi ölmüş, Ümmet abi ölmüş... Her gün eskilerden birinin daha ölmüş olduğunu öğreniyorum. Çok üzüldüm gerçekten.
Allah hepsine rahmet eylesin, bazen forumda "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" bölümünü seçmece okuyorum, hatta vefat edenlerin geçmiş mesajlarına bakıyorum. Çok üzücü, şahsen tanışıklık varsa daha da acı.
O zaman bir selam da ben vereyim. biz de eskilerdendik. arada 6-7 yıl önce girip bir kaç birşey karalamış olsam da 7 yıldır siteye uğramıyordum. başlığı görünce atladım. ama hiç bir zaman 2 tekerden vazgeçmedim. elimin altında ufak da olsa bir şeyler vardı. tekrar selam MT ailesi![]()