Hayal olan rotalar

Birader sen rota işini bana bırak ama 17 Temmuz'a kadar 5 dk önümde gitmen gerek.

Abi sen yeterki iste. Bu ay sokağa çıkma yasaklarından dolayı motorun bakımı bekleyecek ama bir dahaki ay hazır ve nazır olacak. Fakat bu saatten sonra 72hp makine kullanıyorsun, elini gazdan çektirtmem. Haberin olsun :bounce:

Motosikleti
Henüz yok.
İstanbul Ankara Niğde Erzincan Adıyaman Kars Artvin üzerinden sahilden İstanbul a akar bu seneki rota Allah nasip ederse tabi.

Kuzenin nc yi emanet alabilirsem,

Antalya/alanya üzerinden,mersin tarsus,pozanti,niğde aladağlar..

Hee nc yi alamazsam,

Bir tane 50cc motolux rossi veya stmax lindy50(ikiside ayni motor)scooter alip,balik tutmaya giderim..

Son düzenleme:
Hiç öyle uzun rotalara gitmedim en çok Bursa.Atlarım hafta sonu şile yollarının keyfini çıkarırım bıkmadım henüz. Genelde kafa nereye eseerse uzar giderim

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Başta Sagalassos Antik Kenti ve Nemrut Dağı olmak üzere bilimum antik kentler ve ören yerleri. Yurt dışında tarih temalı geziler. Fakat yurt dışı konusuna soğuk bakıyorum. Daha kendi memleketimi gezemedim.
"Yaşayan görür" demişler. Hayatta ve sağlıkta olursak(üç beş kuruşta lazım) neden olmasın? :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Antalya'dan kıyı şeridiyle beraber Edirne Keşan'a. Ordan İstanbul. Ordan tekrar Antalya. 30 günlük planlamıştım.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Mersin'den Taşucu'na oradanda Kıprıs'a geç. Ne yapacaksın bizim buralar hep aynı :)

Yeni yol yapımı bitmeden alanya-mersin aarasını bir daha sürmek isterim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Kalabalık ortam beni kasıyor ha ulu cami eyvallah Kemaliye taş yola gitmek için Erzincan üzerinden gideceğim de bakalım hayaller hayatlar.

Çok kalabalık olmaz hele hafta içine denk getirirsen kimse olmaz

Super Moderator
Bu sene yine bir Transalpina ve 3-5 Alp geçidi yapar dönerim diyordum ama, sanıyorum sınırlar uzun bir süre acılmaz. Açılsa da zaten öro pik yaptı.. su içmek koyar adama bu saatten sonra :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar