Yamaha My Ride kullanan var mı?

Motosikleti
R25, CRF250L
Uygulamada naptıysam giriş yapamadım. Var mıdır bir çaresi?

Konuyu hortlatayım dedim Ben de bugün yeni kasa mt 25 ile çok riske girmeden sağa doğru 36 derece yatmışım.

konuyu açmışken hatırlatiyim giriş yapamayan arkadaşlar aplikasyona 1 yıldız versinler giriş yapamıyorum diye belirtsinler.geri dönüş oluyor ve hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz.bir sıkıntıları var anladığım kadarıyla giriş yapamayanların aklında bulunsun

Ben bayadır kullanmıyorum programı. Rotalar hep aynı die. Yarın motorun bakımından sonra bir zorlarım aleti. O zaman açarım herhalde. Birde eskisi gibi virajlara gidemiyoruz. Malum havalar bir yandan covid-19 bir yandan...

Bu açı paylaşan arkadaşlar telefon tutucu ile mi yoksa telefon ceplerindeyken mi olan ölçüleri paylaşıyor? Yani telefon cepte iken Program açıyı doğru ölçüyor mu bunu merak ediyorum.

Bu açı paylaşan arkadaşlar telefon tutucu ile mi yoksa telefon ceplerindeyken mi olan ölçüleri paylaşıyor? Yani telefon cepte iken Program açıyı doğru ölçüyor mu bunu merak ediyorum.

Kanımca doğru ölçüyor. Çünkü telefon kendi açısını 0 derece olarak kabul edip yatış açısı belirliyor. Öyle çok yatış açısı alma işin neredeyse imkansız. Birde diyelimki bir kez 36 dereceye kadar indin, onu gösteriyor sadece. Yani en çok ne yaparsan, onu gösteriyor. Bir istatistik vermiyor harita üzerinde. Harita var ama keşke her yerde veya kavşaklarda gösterse idi tek tek

Bugün şans eseri keşfettim. Göz gezdirdim ama sürüşü bitirdikten sonra oldu maalesef. Tüm bilgileri gps üstünden telefondan çektiğini anlıyorum da virajda yatma açısını telefon cebimdeyken nasıl algılayacak? Neye göre çözüyor bu işi? Telefonun cebimde daha sabit şekilde durduğunu görmedim ben.

büyük ihtimalle kalibrasyonu vardır.atıyorum telefon yanmı duruyor yan koyup kalibre edicen onu düz olarak algılayıp ona göre hesap yapıcak gibi gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar