Şehirlerarası Motosiklet Transferi

Arkadaşlar;

Malumunuz Tommygun’un wolf’ünü kuzenime aldık. Havalar artık soğuduğu için ben götüremiyorum. Bu motosiklet şuan Şanlıurfa’da çalışan kuzenime gidecek. Nasıl transferini sağlayabilirim. Otobüs firmasını arıyorum, boş yer olursa alırım diyor (ki sanki bedavaya götürecekmiş gibi konuşuyor), 1-2 kamyoncuya sordum; kamyonu silme (tabandan tavana) doldurduklarını ve motosikletin üstüne eşya atması gerektiğini söyledi.

Ne yapabiliriz? Başımın etini yedi yaşlı başlı adam. Hadi motoru gönder hadi motoru gönder die...

Şuna bir forum ahalisi olarak bir çare bulalım da kurtulayım. Yeminimi bozdum uleyn die giyinip, kuşanıp, gitmek istemiyorum...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
otobus fimasını aramayın... terminale gidin motorla... o saat kalkacak olan urfa otobusune gidip, şoförü bulun..
gerisi aranızdaki pazarlıga kalmış... en mantıklı ve zahmetsiz olanı otobustur..

reo

Elden ele götürelim istersen. Ben Adana'dan Antep'e kadar götürürüm.
Al sana çözüm :)

Ferhat arkadaşımızın dediği yöntem en iyisi.

Bir diğer dikkat edeceğiniz husus özellikle aşırı kurumsal ve büyük firmaları değil daha ufak ölçekli firmaları tercih edin.

Direkt otobüs şöförüyle muhatap olun. Yazıhane çalışanı, bilet kesen, muavin vs ile vakit kaybetmeyin. Deposunda benzin olursa taşımaya yanaşmazlar deposundaki benzini de büyük ölçüde boşaltın.

Gerisi pazarlık gücünüze kalmış...

motosiklet kiminse gelsin alsın ne diye ugraşıyonki yolda bisey olsa senden bilecekler en iyisi böle işlere hic karışmamak otobusle motosiklet göndermek hic mantikli gelmiyo en iyisi sen götür motoru sonrasinda onlardan hasta olucan icin hastane masrafinida pesin al 😊

otobus fimasını aramayın... terminale gidin motorla... o saat kalkacak olan urfa otobusune gidip, şoförü bulun..
gerisi aranızdaki pazarlıga kalmış... en mantıklı ve zahmetsiz olanı otobustur..

Ferhat arkadaşımızın dediği yöntem en iyisi.

Bir diğer dikkat edeceğiniz husus özellikle aşırı kurumsal ve büyük firmaları değil daha ufak ölçekli firmaları tercih edin.

Direkt otobüs şöförüyle muhatap olun. Yazıhane çalışanı, bilet kesen, muavin vs ile vakit kaybetmeyin. Deposunda benzin olursa taşımaya yanaşmazlar deposundaki benzini de büyük ölçüde boşaltın.

Gerisi pazarlık gücünüze kalmış...

Her ikisine de aynen katılıyorum :cat:

Yanına bir battaniye, bolca ip ve biraz da strafor köpük alırsan motosikleti bağlarken kolaylık olur.

Ordan oraya giden bir kamyon bul ufak kamyoncular bilir İstanbul a yük getirip boş dönen kamyonlar vardır illaki onlar dönerken üç beş parça sağdan Soldan bişey almaya çalışır boş donmemek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar