Motorunuzu Kime verirsiniz _ Kime vermezssiniz?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fıkrayla başlayım.

Hoca bi gün evlenmiş. Karısı bir çirkin bir çirkin ,yüzüne bakılıcak gibi diiil. Neyse akşam olmuş hanımı hocaya sormuş
-Hocam kime görüneyim kime görünmeyim
kız mutaasıp ya
hoca şööle bakmış ve
-Bana görünmede kime görünürsen görün demiş.

Konuya uygun olarak siz motorunuzu gezmek, iş yapmak için kime verirsiniz-Kime vermzssiniz.

ben sana vermem (yani motorumu) zuhahahahaha

yanlış anlama benim daha motorum yok

valla ben kimseye vermem motorumu. ama motosikleti olan çok yakın arkadaşlarım istediği zaman yok diyemiyorum.

ya abi versende vermesende...:queen: :queen:
bende de motor yok maalesef, o yüzden veremem :)

Fıkra gibi motosiklet konusu dışındaki yazılarımızı "KONU DIŞI" bölümüne yazarsak forum bütünlüğü selameti için iyi olur. :rendeer:

bukadar kişi okuyor konuyu ama geyiğe sarmış durumda... ben şahsen motor sürmeyi bilmeyene verem anca motoru olana verebilirim..
hatta bikeresinde emniyetin önünde park halinde duruken nöbet tutan polis yanıma gelip motor hakkında muahbbet açtı hatta dediğine göre eskiden samsunda yunusmuş. sonra motora binip emniyetin bahçesine bikaç tur atmak istedi ee bende verdim tabi ne diyyim adam :)

benim motorum olsa ben verceğim kişiyi de vermiyceğim kişiyi de seçerim ama ah bi üstünde otursam:salut:

günlük kullanım için kullandığım bi model ise kullanmayı bilen dostlarıma veririm.

yarışmak için kullandığım ayarlarını bildiğim motoruma ise kimse el

süremezzz !!!! :pl: :pl: :jocolor: :jocolor: ::evil:: ::evil::

cok yakın arkadaşlarıma sadece cunku onlar nasıl sevdiğimi bilirler ve kesinlikle ona göre kullanılırlar aklı selim davranırlar :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
başlık bence çoook yanlış anlaşılıyo

burda yanlış anlayacak arkadaş yok. öyle düşünme. tamam başına MOTORUNUZU eklesymişim iyi olurmuş. ama unutmuşum.

:queen: bu arada senden başka uyaran çıkmadı niyekine??????:queen:

hemde adaşmışızda.....:p

Süper Moderatör (BBRR)
Motorumu kullanabileceğine inandığım , ehliyeti olan , koruması olan arkadaşlarıma gözüm kapalı veririm sorun değil...

başlığı hafif elledim...:bounce:

Son düzenleme:
Valla ben kimseye vermem, ama bir kaza olmuştur, ayak kırık yerde yatıyoruz ortada kimsecikler yok,arkamda oturan arkadaşın durumu iyi, abi ben gidiyim yardım getiriyim derse bi şey diyemem(acaba geri gelir mi diye düşünürüm:queen: ) bundan sonra da ya paranoya kralı yada iyi arkadaş edinememe ödülünü alırım.
şaka bir yana Motor düşürenindir!

ben kimseye motoru vermem diyorum ama neden se benim yapımda var veremıyorum dıyemıyorum ya işim var gitmem gerek dıyorum yada motoru veriyorum zaten hep isteyen kişilerde hayatında motor kullanmamıs açlar kaza yaptılar bisiklet kullanması gıbı zannedıp istiyolar binince kesın ya kaza yada donerken yatırıyorlar ya artık motor filan yok kimseye vermeyecem motoru ya bide allah gostermesın bırıne carıp öldurse al basına bela ugrasdır yok yok vermem motor filan diyorum artık ister alın ister gücen diyorum benden de size kimseye motor filan vermeyın ya başınız cok agrır sonra

ben iki kişiye motor veriyorum. birincisi tamiricim, ikincisi bir motorcu arkadaşım. onunla ara sıra motorları değişerek kullanıyoruz. başka kimseye yok.

düzgün kullanacak adama verilir motor sonra adam düsünce motorun hic bir önemi yok benim icin motor paramparca olsun fakat üstündedi yasasin (amma konustum be):mrgreen:

ehliyeti olan motorsiklete değer veren ve kendini koruyan ehliyetliye :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar