Motorunuzu Kime verirsiniz _ Kime vermezssiniz?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sakın ola ki ehliyetsizlere de vermeyin...Sizde ceza yersiniz haberiniz olsun...

abi bu kaç yapıyor diyenlerin çoğuna vermem
çünkü ilk fırsatta hız denemesi yapacaktır
hele bir de amatörse .....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi bu kaç yapıyor diyenlerin çoğuna vermem
çünkü ilk fırsatta hız denemesi yapacaktır
hele bir de amatörse .....

Valla hız denemesi yapacaksa kesinlikle kaç yapıyo diye sormazlar...Sinsi sinsi alırlar zaten ufak ufak gidicem hız yapmayı sevmem ben derler...Ama gör ki ilk radara yakalanır plakaya ceza gelir sen istediğin kadar yırtın....Paşa paşa ödersin cezayı....

Bir neden daha....:cat: :cat:

motorumu yeni aldım daha isteyen çıkmadı ama sanırım ehliyeti olmayana vermem ve tabi iyi kullanmayı bilmeyene de vermemek lazım, kaza falan yaparsa sonra vicdan azabı çekerim herhalde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben hiç birinize vermem hiç heveslenmeyin 10 tane ehliyetinizde olsa, çelikten tulumda giysenizzz Baneneee vermem işte benim değilmi allaa alaaa :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben hiç birinize vermem hiç heveslenmeyin 10 tane ehliyetinizde olsa, çelikten tulumda giysenizzz Baneneee vermem işte benim değilmi allaa alaaa :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen:

Verme zaten...En güzeli ne vericen ne de alıcan......:cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Verme zaten...En güzeli ne vericen ne de alıcan......:cat: :cat:

Evet haklısın
birde şu açıdan düşün..! verdin motoru arkadasına allah korusun girdi bi arabanın altına öldü sonra sende vicdan azabı çekicen
'' Tüh keşke vermeseydim ölmicekti '' şeklinde kendini suçlayıp vicdan azabı çekersin falla :salut: :salut: :salut: :cat: :cat:

kimseye vermem eğer beni kaale almayıp alan giden olursa 155 e telefon eder motorum çalındı der eşgal veririm bu konuda hassasım emanet almam emanet vermem at - avrat - silah kimseye emanet edilmez

MOTORUMU ADAM OLANA VERİRİM.HATUN KİŞİYE VERMEM.arkasında ben olursam binebilir. bide hanıma veririm<<belki kurtuluşum olur>>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar