Dostum memlekette herkes tren yapmiş haberin olsun. o ona o na . cok acmayim konuyu. bekar yasiyorum evli kadin evine temizlige geleyiimi diyor.Ne hikayeler varmış vay be.. Cima, adranin falan ey iki teker sen nelere kadirsin :cat: 1 yıl ücretsiz cima cümlesine çok güldüm kampanya gibi mübarek![]()
Motosiklete başlayalı 2 sene oldu böyle youtube de sürüsüyle video var bu konu hakkında bende heyecanlandım böyle devamlı kızlar düşecek diyelakin bu sebeple başlamadım motora yanlış anlaşılmasın kız arkadaşımla evlerimiz çok uzak bu sebeple almıştım.
İlk motorum RC200 dü. Kimse valla bakmadı bile daha sonra duke 250 r25 cfmoto 400nk en son da dominar kimseden bir tepki bile göremedim.
2 ay oldu mt 25 aldım sıfır mavi baya beğendim bende. Bigün galata kulesinin önünden geçiyorum 2 kız beni durdurdu daha öncesinde birisi diğerine bak motor çok güzel dedi ben öyle diyince yavaşladımbiraz arkanıza oturabilir miyim dedi tabiki dedim.
![]()
Sonra ki gün bir kız gördüm motorcu ışıklarda kaldıramadı motoru hemen yardım ettim benzini bitmiş atladı arkama benzin aldık geldik motorun yanına sohbet muhabbet fakat sevgilim olduğu için hiçbirisinden numara isteyemedim![]()
En son geçen hafta tekrardan iki kız durdurdu fotoğraf çekilmek istediler hayhay dedim. MT25 i sevmeye başladımertesi gün ayrıldım kız arkadaşımdan şimdi eminim tık olmayacak sevgilin varken bin tane fırsat geliyor boştayken kimse gelmiyor hep böyle oluyor
![]()
itiraf et yamaha'dan ne kadar prim alıyorsun :queen: mt-25 alasım vardı da sayende vazgeçtim. yolda kızlar baksa hanım kaskı matkap ile delerl:
ahahhahahaha yemin ederim bende şaşırdım daha önce r25 te kullandım rc200 de onlar bana göre daha güzel fakat nedense bu mt 25 e geçince başıma böyle olaylar gelmeye başladıama dediğim gibi şimdi hayatımda kimse yok ya kesilir hayat böyle
yenge hanım varsa sıkıntı büyük olur aman
![]()
Motosikletin bayanlar üzerinde etkisi yok, iyi motorcunun bayanlar üzerinde etkisi var.
nedir bu?
motorcu diye tabir edilen kişiler, keyif adamıdır, genelde sevmek odaklıdır, zevk almayı bilir, kendine güvenir, kararlı olur, gözü karadır, azıcık kırıktır.
bu karakteristik özellikler hatun kısmına işler.
hadi bakim çıkın yola vutututuuuu yapın, arkadan söven kızları etkiledim sanın![]()
Karşı cinsi etkilemek kısmı sadece vutu vutu yapmakla olmuyor sizin etkileme yönteminiz bu ise yanlış zaten.. Motosikletin sesi insanların dikkatini çeker ve o anda bir algı yaratırsınız işte tam o esnada sesin geldiği yerdeki resme bir saniyeliğine odaklanan kadın bir bütün olarak sizi görür hoşuna da gidebilir giderse bakmaya devam eder, gitmezse de o ses onun için sadece kuru gürültüdür.. Bunların hepsi yaklaşık 1-2 saniye içinde gerçekleşir.
Yapılan araştırmalara göre bir kadının ilk kez gördüğü karşı cinsten hoşlanma / hoşlanmama kararını vermesi en fazla 3 saniye sürüyormuş. 3 saniyeniz var yani işlerin yolunda gidip gitmediğini anlamak için.
Karşı cinsi etkilemek kısmı sadece vutu vutu yapmakla olmuyor sizin etkileme yönteminiz bu ise yanlış zaten.. Motosikletin sesi insanların dikkatini çeker ve o anda bir algı yaratırsınız işte tam o esnada sesin geldiği yerdeki resme bir saniyeliğine odaklanan kadın bir bütün olarak sizi görür hoşuna da gidebilir giderse bakmaya devam eder, gitmezse de o ses onun için sadece kuru gürültüdür.. Bunların hepsi yaklaşık 1-2 saniye içinde gerçekleşir.
Yapılan araştırmalara göre bir kadının ilk kez gördüğü karşı cinsten hoşlanma / hoşlanmama kararını vermesi en fazla 3 saniye sürüyormuş. 3 saniyeniz var yani işlerin yolunda gidip gitmediğini anlamak için.