Herkese teşekkür ederim, allah razı olsun, motorlu motorsuz tüm kardeşlerime teşekkür ederim desteğiniz için. Sizler gibi dostların olması gurur verici ❤Geçmiş olsun diğer platformlara da düştü, oralara da yorum yazıp üstte tutalım bulunsun şu potansiyel katil. Siz de peşini bırakmayın ne olur.
Şimdi kamera görüntüleri ve hastane raporları ile karakola gittim, komiserim ceza alacakmı diye bir kaç defa sordum, yok diyor içeri girmez para cezası alır dedi. Sokayım böyle adalete. Bulmak için elimizden geleni yapacaz dedi plaka görünmüyor dedi, bulamazsakta paranı alırsın dedi. Bir numara verdi bunu ara dedi yardımcı olacak sana dedi.
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Defalarca izleyip defalarca küfür ettim. Bu adamın kaçması aile bağlarının ne kadar tutumlu ve soyunun nereden geldiğini gösteriyor.
Sen şimdi nasılsın ?
Kendi acın ile mi uğraşacaksın, kaçıp gitmesi ile mi motorla mı ? Lanet bir durum.
Geçmiş olsun, sanırım canınıza zarar gelmemesi tek teselli.
Yoksa bu sistemle suçluyu cezalandırmak imkansız görünüyor.
Şunu yapan şeref yoksununa para cezası verip topluma salmak akıl alır gibi değil.
Her şeyi geçtim, en büyük cezayı kaçıp gittiği için almalı.
Sağolasın başkan, daha iki gün önce yuki makarası yapıyorduk başıma gelene bak. Kime ne ettimde başıma geldi diye düşünüp duruyorum, ekmeğimin peşindeydim, geldi bir onun bunun çocuğu hayatımızı karartacaktı işte. Polis ceza almaz diyor parayla yırtar diyor, ne gerekiyorsa yapacam ceza alması için. Onun bunun çocuğu gelir bize vurur ceza almaz ben gidip onu dövsem aynı gün içeri alırlar. Böyle bir adalet var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Daha öncede çok olay yaşadım, birisi tabanca çekti ateş etti arkasına pompalı çıkardı. Biri ayağımın üzerinden geçti. Başka biri motorla devirdi bizi kaçtı. Hepsinden şikayet ci oldum, mahkeme birisini içeri atmadı.