Aynı saat demek istedin galiba ?
Geçmiş olsun kardeşim. En korktuğum durumlardan biri başına gelmiş çok üzüldüm. Kaza yaptığın yere yakın bir yerde ofiste çalışıyorum ve duyduğumdan beri siyah punto arıyorum. Bugün eve gelirken birtane gördüm sağ 2 kapısı boydan boya tamirli (düzeltilmiş gibi) ve sanıyorum sağ aynası da yeniydi. Peşine takılıp bir süre Esenyurt istikametine gittim. Aracın plakasını da aldım fakat buradan ulu orta yazmayayım belki sana çarpan araç bu olmayabilir. Özelden yolluyorum plakayı. İnşallah o mahlukatı buluruz da hakettiği cezayı alır.

kısasa kısas gelmediği sürece adalet saglanamaz. şimdi bu o...... çocugu ne cezası alacak. hiçbirşey. denetimli serbestlik. bu kadar basit
Geçmiş olsun kardeşim. En korktuğum durumlardan biri başına gelmiş çok üzüldüm. Kaza
yaptığın yere yakın bir yerde ofiste çalışıyorum ve duyduğumdan beri siyah punto arıyorum. Bugün eve gelirken birtane gördüm sağ 2 kapısı boydan boya tamirli (düzeltilmiş gibi) ve sanıyorum sağ aynası da yeniydi. Peşine takılıp bir süre Esenyurt istikametine gittim. Aracın plakasını da aldım fakat buradan ulu orta yazmayayım belki sana çarpan araç bu olmayabilir. Özelden yolluyorum plakayı. İnşallah o mahlukatı buluruz da hakettiği cezayı alır.
67 plakalı araçtan bahsediyorsan bence değil. Çünkü tam emin değilim ama kamerada gözüken punto aracın plakasının son rakamları 4 haneli. ve size çarpan aracın plakasının sağ tarafında oluşan 1 parmak kalınlığındaki beyaz boşluk yok. 67 plakalı araçta siyah çerçeve var. kamera harfleri rakamları kaydırmaz kanımca.