kaçan araca direk adam öldürmeye teşebbüsten hapis cezası vereceksin aga, böyle hafif yaptırımlar ile millet ciddiye almıyor.
motorun sinyalini kırsa kaçsa yine aynı ceza olmalı. nedir bu arkadaş , texas mı burası.
Söyle anlatayım;
Gerci kolluk kuvvetlerinde iş yok, pazar aksam 11 suları hanımı doyurmak ıcın burgerciye gittik. Yedik içtik motora bindik ilerliyorum 20 metre falan gittim, sağa dönüş yapacağım için ve emniyet şeridi sağa kıvrıldıgı için kırmızıda emniyet şeridinde bekliyorum önümde de motorcu bir eleman var (ki kendisi buralardadır muhtemel)
Emniyet şeritindeyim 1 metre yanımda arac var ikimizin arasından 3 adet motorlu polis abi egzozu bağırta bağırta sırayla geçti tabi hanım aynadan görmedi için yandan geçerken bunlara "yuhh ulan ***** *******" diye küfretti, dedim ki hanım sus polis onlar :queen:
neyse 3 polis artist artist geçti ancak garip olan şey önümdeki motosikletlinin plakasının bez ile sarılıp gizlenmiş olması. Polis görmemiştir diyeceksiniz ancak emniyet şeritinde arkalı önlü duran 2 motor ile yandaki arabalar arasından geciyorsan motora bakman gerekir ki geçebileceğin bir mesafe mi anlayasın.
Özetlersek; ceza yaptırımları böyle bok olur ise motorcu kardeşlerimizin canı daha cok yanacaktır.
HA ekleyim, dün de yaya gecidi olmayan yerde akan trafikte 45 dk lık sürüş yaptıgım süreçte 5 parti halinde toplamda 15 kişi yola atladı, hepsinde de kaza oluyordu.
cıldırıcam.
Kaza yapan kardeşimiz umarım hakkını arar ve ite köpege gereken cezayı verir.