30.000-35.000 TL arası Alınabilecek 4 Silindir Motosikletler

Arkadaşlar tarz olarak naked ve ss tercihimdir.Hangi motor ve bilginiz varsa neden olduğunuda açıklarsanız sevinirim.

ahe

Ülküde düzgün motora bineyim 4s olsun vs diyosan 30bine 15 taklalı mt07 bile zor bulursun. 40k olcak cebinde rahat. Yada gitcen tahta gibi olan olan xj6ya bincen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 Silindir olmasa da 35-40 arası güzel MT-09 ( Naked Olarak )bulabilirsin. 4 Silindir olsun illa dersen CBR 600RR yada R6 bakman lazım ama onlar içinde bütçeyi biraz daha çıkarman lazım. O fiyatlara genel olarak kazalı,sorunlu motosiklet bulacağını düşünüyorum.

ahe

4 Silindir olmasa da 35-40 arası güzel MT-09 ( Naked Olarak )bulabilirsin. 4 Silindir olsun illa dersen CBR 600RR yada R6 bakman lazım ama onlar içinde bütçeyi biraz daha çıkarman lazım. O fiyatlara genel olarak kazalı,sorunlu motosiklet bulacağını düşünüyorum.

hocam mt10 alıyodun noldu o iş :cat:

hocam mt10 alıyodun noldu o iş :cat:

Hocam MT10 alacak para nerdeeeee. Bizimki hayal. Seneye evlilik olmasa kesin yine girerim o hayale de mecbur bu sezon motoru satacağız. Buarada sıfır taklasız MT-07'i ben 30'a satıyorum o konuda gücendim size :))

ahe

Hocam MT10 alacak para nerdeeeee. Bizimki hayal. Seneye evlilik olmasa kesin yine girerim o hayale de mecbur bu sezon motoru satacağız. Buarada sıfır taklasız MT-07'i ben 30'a satıyorum o konuda gücendim size :))

en güzeli japondan kurtulmak hocam :queen: devir avrupa motor devri

Bu arada genelleme yaparken sizi katmamıştım :p:p:p:p

2014 model ve üzeri Honda Cbr650f Abs tavsiye ederim,o paralara kazasız çok temizini bulabilirsin

en güzeli japondan kurtulmak hocam :queen: devir avrupa motor devri

Bu arada genelleme yaparken sizi katmamıştım :p:p:p:p

hehehe :) Valla hatundan ayrılmayı düşünüyorum bazen o dereceyim sırf motoru satmayayım diye. İlana bile koyamadım daha bugün yarın bugün yarın derken bir başka motoru düşünemiyorum :) Var mı avrupalılardan önerebileceğiniz ? Araştırma yapalım.

F/P anlamında " binici " adamsan Yamaha Diversion F bence bedava, sonra da Cbr 650 F geliyor .. ama tabii bunların sonra satışı ne olur ? bilemiyorum.

ahe

hehehe :) Valla hatundan ayrılmayı düşünüyorum bazen o dereceyim sırf motoru satmayayım diye. İlana bile koyamadım daha bugün yarın bugün yarın derken bir başka motoru düşünemiyorum :) Var mı avrupalılardan önerebileceğiniz ? Araştırma yapalım.

valla benim böyle bi 765 alasım veya 675 alasım var :pl:

Kawasaki z800 için ne düşünüyorsunuz.Bu arada bu piyasada bişey alamiycaz galiba :farao:

Fiyat ve piyasası bildiğim kadarıyla da parça fiyatı harici bence güzel motor. Ama acelem olmaz satarım dersen satarken de zarar etsem de 1 2 çok koymaz dersen güzel tercih.

Fiyat ve piyasası bildiğim kadarıyla da parça fiyatı harici bence güzel motor. Ama acelem olmaz satarım dersen satarken de zarar etsem de 1 2 çok koymaz dersen güzel tercih.

Zor satarsın satarkende zarar edersin diyosun yani 1-2 den bişey olomazda fazlası koyar bu piyasada :pale: Ozman benelli TNT600 aliyim :queen:

ahe

z800 çok ağır motor haco aman diyim asfaltın otobüslerden yokuş yere denk gelirsin ayağın yere değmez kırarsın motoru yapma etme

Zor satarsın satarkende zarar edersin diyosun yani 1-2 den bişey olomazda fazlası koyar bu piyasada :pale: Ozman benelli TNT600 aliyim :queen:

TNT600 daha iyidir tabi ama al sat da çok canım yanmasın,yukarılara da çıkmam dersen yukarıda ki iki örnek de iyi. ( 650F ve XJ6 )

Forumdan Uzaklaştırıldı
fazer8 - 8abs

Kawasaki z800 için ne düşünüyorsunuz.Bu arada bu piyasada bişey alamiycaz galiba :farao:

30 35 liraya temiz z800 bulabilirmisiniz bilmiyorum. Yani değil 30 35 liraya temiz z800 bulunabileceğinden bile şüpheliyim :) Kawasaki bakmamanızı özellikle rakamı biraz yükseltip honda veya yamahaya yönelmenizi tavsiye ederim. Bir arkadaşımız fazer tavsiyesinde bulunmuş en yakın ve mantıklı öneri fazer olur diye düşünüyorum. Fakat genelde fazer piyasasının düşük olması nedeniyle hevesli kişiler tarafından kullanılan ucuz yollu bir 4 silindir acemi kullanıcı 4 silindiri çok kolay yorabiliyor. iyi baktırmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
aslında street triple var çok güzel motor amma ve lakin ikinci eli yok. Tabi bu arkadaş 3 silindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar