4 Silindir olmasa da 35-40 arası güzel MT-09 ( Naked Olarak )bulabilirsin. 4 Silindir olsun illa dersen CBR 600RR yada R6 bakman lazım ama onlar içinde bütçeyi biraz daha çıkarman lazım. O fiyatlara genel olarak kazalı,sorunlu motosiklet bulacağını düşünüyorum.
hocam mt10 alıyodun noldu o iş :cat:
Hocam MT10 alacak para nerdeeeee. Bizimki hayal. Seneye evlilik olmasa kesin yine girerim o hayale de mecbur bu sezon motoru satacağız. Buarada sıfır taklasız MT-07'i ben 30'a satıyorum o konuda gücendim size)
en güzeli japondan kurtulmak hocam :queen: devir avrupa motor devri
Bu arada genelleme yaparken sizi katmamıştım![]()
heheheValla hatundan ayrılmayı düşünüyorum bazen o dereceyim sırf motoru satmayayım diye. İlana bile koyamadım daha bugün yarın bugün yarın derken bir başka motoru düşünemiyorum
Var mı avrupalılardan önerebileceğiniz ? Araştırma yapalım.
valla benim böyle bi 765 alasım veya 675 alasım varl:
Fiyat ve piyasası bildiğim kadarıyla da parça fiyatı harici bence güzel motor. Ama acelem olmaz satarım dersen satarken de zarar etsem de 1 2 çok koymaz dersen güzel tercih.
Zor satarsın satarkende zarar edersin diyosun yani 1-2 den bişey olomazda fazlası koyar bu piyasadaale: Ozman benelli TNT600 aliyim :queen:
TNT600 daha iyidir tabi ama al sat da çok canım yanmasın,yukarılara da çıkmam dersen yukarıda ki iki örnek de iyi. ( 650F ve XJ6 )
Kawasaki z800 için ne düşünüyorsunuz.Bu arada bu piyasada bişey alamiycaz galiba :farao: