Teşekkürler. Evet baktım sıkıntı yok zaten vites göstergesi 10ma çekiyor. Devir saatide 140ma çekiyor çok büyük değiller. Ama ilk takınca konjektör ısındı akü boştu aküyü çıkartıp şarj edip geri taktım hiç bir sıkıntı yok.
Merhaba, 2010 model enjeksiyonlu statör konjektör sorunu giderilmiş gv650 almak üzereyim. Kilometresi 40bin civarında. Kayışının değişmesi lazım diye düşünüyorum nereden temin edebilirim? Bir diğer sorum ise palet ayaklık takmak istiyorum hangi modelinki yakışıyor? Yağ filitresi ve buji için hangi markaları önerirsiniz?
merhaba burak. Kayışı internetten kendinde sipariş edebilirsin veya yaşadığın şehirde hyosung servis yada parça tedarik eden bir motosikletciyle görüş fikir alışverişi yap.
Alacağın motorun kayışını bir kontrol et eğer çok yıpranmamışsa , üzerinde kılcal çatlaklar falan yoksa , muhtemelen daha bir 5 bin km götürür.
Şahsi tavsiyem kayışın fiyatı son yıllarda piyasayla beraber çok arttığından , zincire dönüştürmen olacaktır. Hem daha az maliyet , hemde kayışın herhangibir nedenle kopup yolda birakmasindansa , zincire bir bakla ilave edip ilerlemek sana daha güvenli sürüş sağlayacaktır.
Kayış sorunu halledildi. Kaskımı montumu alıp otobüse bindim Gaziantep'e gidiyorum motorumu almaya. Yarın araniza katılıyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Aksesuar olmazsa olmaz, olursa şahane olur dediğiniz eklentiler neler? Bu arada akım için göstergede takılmış motosiklete.
Zevkler ve renkler tartışılmaz, fakat ön cam önemli. Sürüş esnasinda rahatlık ve konfor sağlıyor.
Akım göstergesi bu motorlar için biçilmiş kaftan. Olması çok iyi olmuş . Akımda Herhangi bir düşme olursa , takibi kolay ve çabuk olur.
Bu arada hayırlı olsun yeni motorun.
Merhaba, 2010 model enjeksiyonlu statör konjektör sorunu giderilmiş gv650 almak üzereyim. Kilometresi 40bin civarında. Kayışının değişmesi lazım diye düşünüyorum nereden temin edebilirim? Bir diğer sorum ise palet ayaklık takmak istiyorum hangi modelinki yakışıyor? Yağ filitresi ve buji için hangi markaları önerirsiniz?
Ön cam için nasıl bir cam önerirsiniz? Boyu ve eğimi nasıl olmalı? Yüksek hızlarda denge bozmaması lazım malum Rıf rıf verdikçe gidiyor verdikçe gidiyor :cherry:
Uzun yıllar gv 650 kullanıp, bu makinaların her türlü sorununu yaşamış birisi olarak palet ayaklıktan uzak durmanı öneririm. Benle beraber 2 3 kişi daha palet ayaklık taktırmış ve vibrasyonu ayaklarımızda hissettiğimzi söylemiştik. Kayış değişimi konusunda yurt dışı yada yurtiçinde daha az km giden (ortalama 10 15 bin km) kayış alablirsin. Kayışla beraber ön ve arka kasnağını da değiştirmelisin.Ayrıntılı bilgi için bana özelden yazabilirsiniz.
Bu ara da buji için ngk yağ filtresi içinse hiflo önerebilirim.
4 yıl gv250 kullandıktan sonra geçen sene motorumu satmıştım. Şimdi gv650 ile tekrar yollara çıktım. Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda acaba sorun yaşarmıyım ya bu çok güçlüdür nasıl zaptederim japon cruiserlar bile en fazla 50 bg bu zordur gibi çekincelerim vardı lakin kullanınca tam benlik makina olduğunu anladım. Tekeriniz düz bassın ve hep en mutlu ve güzel günlerde sürmenizi dilerim