Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Temiz binilmiş olsun km ye aldanma..Sezonda kuzenim borcunu oderse,alacagım 2014 mt7 ilk kasa,varsin km si fazla olsun,yurusun yeter..gelecegim uçmakdereye...aklini alacagim o yollarda...kıvılcım çikarttiracamr:
Ben 40 bin km de sattım 10 bindeki mt07 den her anlamda diriydi.
Mis gibi blok var motosiklette.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Bende böğün 100km ye yakın yol teptim DükümleSen alırsan temizdir. Benim MT-25'le takaslarız. Sen 1tane daha alırsınLakin Abs'siz alma. Abs bambaşka birşey. Benim lastiklerde orjinal ebatlarda değil die fena saçmalıyor motosiklet. Dominar'ın lastikler orjinaldi ve çizgi şaşmıyordu. Sırf geniş taban orjinal takabileyim die büyük motor şart. 120/160 orjinal ebatlara sahip motor yeter kanımca...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Naip köyü yol ayrımında actioncam'i açmıştım. Bir bakayım görüntü nasıl çıkmış die. Harbiden çok pisti yolArabada olsa sis farları ve kışlık lastiklerle sorun olmazdı ama aerodinamiği bozuk ve cılız farlı motor ile resmen ölümle dans eşliğinde gidiyor insan. Virajların başlangıç noktasını görmüyorsun ki çıkış noktasına bakasın
![]()