Videolara biraz baktım, vibrasyon kiti sorun değil ona takılmıyorum da, diğer işi de artık motoru ne zaman açarsam o zaman hallederim.(İşte dedim ya önemli ve faydalı ise bunu ben buradan öğrenmemeliyim, çünkü burayı takip etmesem haberim olmazdı, Bajaj arayacak, haber verecek arkadaş, böyle iş olur mu, tesadüfen duyup haber alıyoruz. Aynı yazılım da da böyle oldu.)
Normal şartlarda o kit dediğin şey hele de orjinal bajaj ürünü ise ücretsiz takılmalı servislerce, neticede motoru alırken vibrasyonluydu, biz sonradan vibrasyonlu yapmadık ki.

ve isteyene değil tüm motorlara geri çağırılıp yapılmalı, demek ki bu bir sorun, o zaman çözmek benim işim olmamalı hele hele cepten para harcayarak. Ufak plastik parçalardan anladığım adamlar sanki takılması gereken takozları unutmuş

Be adam şunu baştan adam gibi test edip fabrikasyon taksana, sonra milletin ağzına düşüyor Hintli işte bu kadar olur diye.
-------
Ha bu arada orjinal orta sehpa olmadığını çok iyi biliyorum. O yüksek fiyat ve yapılacak işlemin şasiye verebileceği zararı kestiremediğim için sadece fiyat sorup vazgeçtim. Orjinal halini bozmaya gerek yok, zaten neredeyse bir çift lastik parasına da orjinal bile olsa orta sehpa almazdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Bu arada o videodaki ingilizceyi anlamak için ciddi fonetik uzmanı olmak lazım, ki benim İngilizcem zaten çok iyi değil, bir de İnglice mi Hintçe mi, Arapça mı belli olmayan bir dil var videoda

. Plastik parcaları gördüm, özellikle sele için olan o tek parça vibrasyonun neyini kesiyormuş acaba çok meraktayım, benim yaptığım uygulama bile daha iş görür bir şey. O parça muhtemelen şaşideki selenin uç kısmına gelen çıkıntılı demire takılıyor, ki fabrikasyon unutulmuş ya da ihmal edilmiş besbelli.
Ben kitmiş, zincir nanesiymiş takılmadım da
asıl iş Bajaj Türkiye'nin müşterisine bir sms ya da arayarak bu işi bildirmemesi. Millet mücemmi mi, nasıl haberi olacak, herkes burayı ya da sosyal medyayı takip etmiyor ki. Etmek zorunda da değil.
Yoksa o zincir şeysini ya da kiti takınca motor süper olmayacak eminim, tıpkı yazılım gibi.
Ekmeğimize göre köfte aldık buna eyvallah ama Bajaj Türkiye bu gibi küçük tefek zımbırtıları değişecekse herkese bilinen kolay yolla SMS ya da Arayarak haber vermelidir!