[Denizli - MT]

Merhaba.

Bana V motor, cruiserdan anlayan güvenebileceğim bir usta lazım.

Birde komple boyatmak istiyorum motorumu. Bisan Roadstar 250. Zımpara falan geçilecek.

Bunlar için önerileriniz var mıdır?

Iyi akşamlar arkadaşlar. Denizli de güvenilir bir usta varmi öneriniz arkadaş motor almak için gelicek birde pazartesi denizli den izmire gelicek varmi yol arkadaşi olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Ah be ibrahim kardeşim... Başimiz sağolsun seni ve dostlugunu hiç bir zaman unutmayacağım

Motosikleti
BWS 100
Iyi akşamlar arkadaşlar. Denizli de güvenilir bir usta varmi öneriniz arkadaş motor almak için gelicek birde pazartesi denizli den izmire gelicek varmi yol arkadaşi olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Ah be ibrahim kardeşim... Başimiz sağolsun seni ve dostlugunu hiç bir zaman unutmayacağım

İyi akşamlar,
Şahin motor var. Antalya yolu üzerinde.
Bir de o gün o saatlerde ben gitmeyeceğim şahsen :)
Ctesi olsa yarıya kadar eşlik ederdim:)

Bugün Nazilli - Isparta güzergahını, Karacasu - Tavas - Pınarlar - Kızılca - Alaattin üzerinden geldim; devamında Güney - Burdur devam edip.

Denizli ile ilgili olan kısmı söyleyeyim; Tavas - Alaattin arası çok güzel! Bugün arabaylaydım. Ama bir gün motosikletle de bu güzergahtan geçmek isterim.

Bir tek Kızılca'da yollar çıkışta çakıllı, çukurlu,tozlu, ki, sanırım asfaltı yenileyecekler... Onun haricinde, yollar, güzel, asfalt.

Virajlar harika. Manzara muhteşem...

Denizli'de olanlarınız, muhteşem bir hafta sonu parkuruna sahipsiniz diyebilirim.

Tavas - Alaattin arasını motosikleti tenha, virajlı, asfalt yolda kullanmak ve doğa manzarası görmek isteyenler için tavsiye ederim.

Ben bugün arabaylaydım; ama o virajları, saç tokası şeklinde yer yer, motorla da dönmek isterdim...

Güvenli sürüşler...

Motosikleti
BWS 100
Denizli motorcular nerdesiniz mazi donelim biraz

Ah be abi, bayağı sessizleşti buralar. Black ice'a baktım en son 2017 de giriş yapmış.
Hep sayfanın altına bakıyordum arada. Kaçırmışım yazdığını.
Alt sayfada denizli mt'yi görmeyeli çok olmuştu.

Iyi aksamlar denizlide bir kardesimiz kaza yapmis Ramazan firdolayi. Gören bilen haberdar edebilecek varsa bana bi ulasabilirmi... Akrabalari izmirde perisan olduk yogun bakimda galiba 0553 330 01 01 numaram...

Motosikleti
BWS 100
Iyi aksamlar denizlide bir kardesimiz kaza yapmis Ramazan firdolayi. Gören bilen haberdar edebilecek varsa bana bi ulasabilirmi... Akrabalari izmirde perisan olduk yogun bakimda galiba 0553 330 01 01 numaram...

Ustad ne yaptın. Haber alabildiniz mi?
Şehir dışındaydım. Denizlideyim bugünler de, yardımcı olabilirim.

Evet takip ettiğim kadarıyla askeri yolda bir arkadaşımızı kaybetmişiz. Allah mekanını cennet eylesin. Lakin bu motosiklete olan yakınlığınızı bozmasın. Burayı canlı ve hareketli tutun arkadaşlar. Denizlide kıymetli ve değerli arkadaşlar var ve tanımadığım arkadaşlarda mutlaka vardır. Black_Ice bu konuda size öncü olacaktır. Motosikletin kullanmanın keyfini denizli'nin 4 mevsim iklimiyle yaşamanız temennisiyle... kazasız belasız sürüşler.

Denizli İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere covid başlamadan önce aracımızı satıp nisan gibi yeni motosiklet almayı planlıyordum.Fakat gelişen olumsuzluklar sebebi ile halen daha bayilere motosiklet gelmediği için alamıyoruz.Eylül ayında geleceği söyleniyor fakat kesin mi değil bu şartlar altında.Sanırım eyll ortası veya sonuna doğru kavuşabileceğim.

Buradan yeni katılım sağlıyacak olan arkadaşlarımızın özel mesaj yolu ile numaralarını göndermelerini rica ediyorum ...

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Grup 3 yıldır neredeyse ölüymüş. Hoşgeldiniz @cardoso

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar