anes honda servisine götürdüm motorumu ; özet ,
- yağ ışığı ve arıza ışığı yanan motoru çalıştırdı , test etti
- yağ pompası yada yağ seviyesiyle ilgisi yok arızanın usta debriyaj setinden şüpheleniyor ,motor kontak açıldığında boşa geçmiyordu,
- debriyaj setini söktü , ( çift debriyaj seti var ) 1-3-5 viteslerini çalıştıran tarafın reenginin karardığını ve değişmesi gerektiğini söyledi ,
fatura :3.500 tl civarında ( büyük ihtimalle yaptırmayacağım )
benim anlamadığım konu:
1- debrıyaj seti bitse bile sürüş halinde neden gücü tamamen keser motor ?
2- motor ilk kapandığında yağ ışığı neden yandı o zaman ? (servis : o takılmıştır öyle yaaa )
3- 35.000 km deki motor nasıl debriyaj seti bitirir ?
gerçekten yetkili servise güvenemiyorum artık!!!! , bu yüzden iyi bir NC serisi ustasına ihtiyacım var ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
teşekkürler , sanırım ona gideceğim ....
Selamlar,
Debriyaj seti 3.500 tl mi?
Nasıl yani... Değişmesi gereken başka parçalar da mı var, bu nasıl rakam...
birazdan konu açıp paylaşıcam yaşadıklarımı , servisten aradılar , rakam 8.500 tl ye çıktı![]()
birazdan konu açıp paylaşıcam yaşadıklarımı , servisten aradılar , rakam 8.500 tl ye çıktı![]()
yazıyor musun abi yaşadıklarını![]()
şu ön gaganın yanına sisleri nasıl monte ediyorsunuz baktım baktım takıcak yer bulamadım ::gazete::
google'da "nc750x sis farı parça" olarak arama yaparsanız çıkıyor hemen.....birde şu ön gaganın yanına sisleri nasıl monte ediyorsunuz baktım baktım takıcak yer bulamadım
NC750x kullanıcılarına sele sertliği ile ilgili bir sorum olacak.
Bu motosikletin sürücü ve yolcu selelerinin oldukça sert olduğundan ve uzun yolda özellikle yolcu selesinin ağrıya ve uyuşmaya sebep olduğu bolca söyleniyor.
aynı zamanda kullanıcılar bu durumu aşmak için konfor sele veya jel sele gibi uygulamalar yaparak sele yumuşatma yaptıkları da söyleniyor.
Aranızda sele yumuşatma işlemlerinin yaptıran. bu işlemin özellikle bu motosikletin artçı selesinde işe yarayıp yaramadığını değerlendirebilecek kimse varmı ?
Fiyat uygun mudur arkadaşlar? Pazarlıkla 47 civarına veriyor, MTV de ödenmiş. Sıfır
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...c-750x-2018-428-tl-mtv-hediye-645588568/detay