Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

GLOBAL motor yakında buralara da yetkili servis verecektir. 900 cc marka motor satılıp ta 250 cc hyosung alınırmı demeyin. Güç elimde olsun da istemesem kullanmam fikri kendini kandırmaca çünkü insan her zaman tahriklere kapılabiliyo bir anda 250 km yi görebiliyosunuz

kesinlikle doğru
ben de güç olsun ama kullanmam diyenlere inanmıyorum

selam tkalfaoğlu 650 modelini de inceledim. Benim gibi orta yaşındakilere sanırım 250 yeterli. Arkadaşım 220 km ile giderken önüne aniden köpek çıktı, sadece sağ taraf grenejı çarpmasına rağmen takla attı. Kyafeti iyi olduğundan kendisine birşey olmadı ama motorda 3500ytl masraf var.

tekniker: Kusura bakma yazını iyice okumamışım, 250cc yeterli bana diyorsun, ve çok haklısın, ben de 250cc de rahatım açıkçası.

Ve belki arkadaşın o anda 100 ile gidiyor olsaydı köpeği ıskalama şansı olacaktı? En azından reaksiyon için 3-4 misli daha vakti olurdu kesin.

-turgut

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
yaf çok gürültülü olmamış mı yeni egzoz?
ben şahsen sessiz ama "güç bende" imajı veren motor sesini seviyorum :)
-t

bmb

yaf çok gürültülü olmamış mı yeni egzoz?
ben şahsen sessiz ama "güç bende" imajı veren motor sesini seviyorum :)
-t

ewt biraz gürültülü..
rolantideki sesi güzel ama gaz verince rahatsız ediyor...
gt250r orjinal egzozunda gaz verince çıkan ses daha bi güzel bence :)

OOG

HYOSUNG un motorlarının satıldığı siteleri gezdiğimde resimlerde hep gümüş rengi jant olanlarından var, acaba siyah jant seçeneği de var mı?

arkadaslar icten bir sekilde bana ilk motor olarak cbr 125 mi bu mu desem ne dersiniz ??? bu secimde cok kararsızım markadan dolayı honda tipinden dolayı hyosung diyorum ama yardıma ihtiyacım war

b+rk kardeşim
cbr 125 kullanıyorum. memnunum . ama 2 ay sonra keşke daha büyük olsaydı demeye başladım . bence direk hyosung ile gir olaya .

GüseL abicim eger soylediğin fiyata satabilirsen helal olsun.
Bende 12 Temmuz 2007 tarihinden beri
GT250R sahibiyim şuan için satmayı duşunmuyorum.suana kadar hep forumları okudum daha 3-4 aylık motosiklet sahibi olmam nedeniyle yorum yapmadım ve hakkı kendimde görmedim.şu hususu da belirtmek isterimki ne kimsenin kalbini kırmak nede saygısızlık yapmak istemem ancak;
ama senin istediğin bu fiyata biraz zor işin diyorum 7500 sana 250 kusur noter vs. =total'de 8000 YtL desek.
benim şahsi görüşüm 300-500 daha koyar gider sıfır alınır.

GüseL abicim eger soylediğin fiyata satabilirsen helal olsun.
Bende 12 Temmuz 2007 tarihinden beri
GT250R sahibiyim şuan için satmayı duşunmuyorum.suana kadar hep forumları okudum daha 3-4 aylık motosiklet sahibi olmam nedeniyle yorum yapmadım ve hakkı kendimde görmedim.şu hususu da belirtmek isterimki ne kimsenin kalbini kırmak nede saygısızlık yapmak istemem ancak;
ama senin istediğin bu fiyata biraz zor işin diyorum 7500 sana 250 kusur noter vs. =total'de 8000 YtL desek.
benim şahsi görüşüm 300-500 daha koyar gider sıfır alınır.
ok bende kasmıyorum zaten 7500 e satıyım diye.... :) bunlar fani şeyler... dünya malı dünyada kalır... ben 7500 derim satılmaz..düşeriz neyi gerekiyorsa öyle satarız dostum... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GT250 r' ın sele yuksekliği kac mm :silent:

Bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar