başlarım böyle hayata diyip cg almak

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
Cg ye 250lik girtlak attiracaksin ve ilk ışıklarda cbr,R25,inazuma,gibi motorlara ´´Kapışak mı dayı´´diye samimi bir ses tonuyla,kararli bir ara gazla makinanin hakkini vereceksin..

Dereceli egzantirik
144 tel jant
Ön lastik 2.00×18
Arka lastik 2.25×18 yapmayi ihmal etme.

Ne kadar ince,o kadar hızlı..

bak bu iyi fikir :d

Motoru 15 bin km de aldım kimse inanmadı. Şuan 21 bin km de. Halen soruyorlar km orijinal mi diye? Kardeşim o kadar para boşuna vermedik. Kendi ölü motorları ile karıştırıyorlar.

Bu kilometre takıntısını anlamıyorum. Heves ederek motosiklet alıyorsun sonra kilometresi artacak diye binmiyorsun. Sonra sağda solda modeli bu ama kilometresi bu diye övünüyorsun.

Bin kardeşim gönlünce boş ver kilometreyi. Bakımlarını zamanında yaptır yeter.

Bu kilometre takıntısını anlamıyorum. Heves ederek motosiklet alıyorsun sonra kilometresi artacak diye binmiyorsun. Sonra sağda solda modeli bu ama kilometresi bu diye övünüyorsun.

Bin kardeşim gönlünce boş ver kilometreyi. Bakımlarını zamanında yaptır yeter.

5 ay önce 0 km aldigim motorum şu an 13.000 km ye dayandi.eşege biner gibi biniyorum..50tl benzin ile 350km gidince uzerinden inmiyorum.

Aga binmeye aldim ben bunu,ticaretini yapmiyorum...amacim nasip olursa tvs ile 100.000 km yapmak.

Motor benim elim ayagim hem şimdiden kendini amorti etti bile..kullandigimda kar..

Sonrasina bakaruk..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar