saolasın teşekkür ettim ben uraşmadım da servise bakıma vermişdim saolsunlar onlar icini cıcığını temizlediler sökdüler ayarladılar 1 saat binebildim yağmur basdırdı süper olmuş motor ama 95 yapması biraz moralimi bozdu ben 100-110 bekliyordum
benimde 1000 bakimina girmem lazim ondan sonra deniyecem baklim kac yapacak
bu 1000 bakimi bayagi kafami kurcaliyor ,motoru aldigim yerdeki servisinde mobil 4t 15-50w racing yag kullaniyorlar ,bense ufak bir arastirma ile castrolun guzel olduguna kanaat kildim... sorum ise siz hangi yagi ,neden kullaniyorsunuz?
insane.. zincir yaglama ile yazdiklarini okudum fakat bu gazyagi ile temizlediktensonra sprey zincir yaglarindan sikmamiz yaglama icin yetmezmiki baska birsey dahami surmleiyiz?
cevaplarinz icin simdiden sagolun ,birde ufak bir kaza yaptim egimli yokus bir yolda viraj alamadim ,30 km hizla hedefe kilitlenip hic bir hamle yapamadim daga tosladim ..sadece farimin cami ve kosesi degisecek birde fari tutan aparat yamuldu.. koruma demiri motora olacak hasari onledi,bende ise birsey yok cok sukur tam korumaydim herzamanki gibi..