- Konu Yazar
Ufak ufak paslanmalar dikkatimi çekti, direk üzerine boya mı atayım yada zımparalayıp mı atyım? Görünür yerlerde çok çirkin görünüyor.
Tuzla, limonla pas çıkmaz. Paslı yüzeye Wd40 sık ve bekle...temiz bir bezle yüzeyi sil..bir miktar paslı yüzey kalacaktır ve yüzey sertse eğer; kozmetik bir yer değilse tel fırçayla temizle...kalan yüzeye de ince zımpara yap. Boyamak istiyorsan eğer Abd'de astar boyası spreyi var ama Türkiye'de var mı bilmiyorum. Eğer boyayacağın alan koyu renkse; solvent bazlı ve çok dayanıklıdır, onları kullanmanı öneriririm. Bu arada siyah mat boyalar, az da olsa solvent içeriklidir ve ucuz astar yapabilir. Hiçbir şey bulamazsan bunu uygularsın.
Ufak ufak paslanmalar dikkatimi çekti, direk üzerine boya mı atayım yada zımparalayıp mı atyım? Görünür yerlerde çok çirkin görünüyor.
Wd40 pas sokmez bro . Bu wd40'a bu kadar anlam yuklemeyin . İlla bı kimyasal kullacaksaniz pas için bu ok152 olsun .
Pası çıkarmadan direk üstüne boya atınca bir süre sonra boyayı kaldırıyor. Sünger şeklinde zimparalar var nalburlarda bulunur onunla pası iyice çıkartıp üzerine birkaç kat boya atmani tavsiye ederim. Ben pas ile bu şekilde başa çıkıyorum.