Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

D yi kaldırıp s koymuşlar.Bence dominarda 35 den fazla hp çıkarda motor kısırlaştırılmış gibi.

Dominarı biz dohc motor gibi düşündük ve ona göre performans aradık. Halbuki sohc motor. Pulsarlar ise dohc motordur.

Yani dohc üstten çift egzantrik zincirli, sohc üstten tek egzantrik zincirli.

İşin özü Dominar iyi güzel yanlıyor ama performanslı kullanacağım, delireceğim diyorsan sana olmuyor denektir.

Dominarı biz dohc motor gibi düşündük ve ona göre performans aradık. Halbuki sohc motor. Pulsarlar ise dohc motordur.

İşin özü Dominar iyi güzel yanlıyor ama performanslı kullanacağım, delireceğim diyorsan sana olmuyor denektir.

pulsar da doch değil soch motor ama tek ekzantriğe 4 subap titreşimin yarısı o fazla ve gereksiz 2 subaptan kaynaklanıyor. ekrem beye grupta sormuştum soch motorda 4 supap ne alaka diye? cevabı gelmeden gruptan attılar. Doch ile soch arasında inazuma ile r25 kadar fark vardır. Anlaşılabilmesi için verdim bu örneği.

Tek veya çift zincirli değilde, tek-çift eksantrik milli diyelim.
Tek zincir çift eksantrik olabilir.
images

Peki bunu öğrenebilmenin yolu nedir?

Çift eksantrik olup olmadığını öğrenmek mi?
Dışarıdan baktığınızda üst kapağın bulunduğu kısım; eksantrik zincirinin dolaştığı iki tane dişlinin yüzünden genellikle geniş olur ama dizayna bağlı bir şey, fark edilmez de olabilir.

ans-344483169

Merhaba arkadaşlar bende almayı düşünüyorum,2. El bakıyorum, geçen aya göre fiyatlar biraz artmış, hangi renk daha fazla tutuluyor, beğenmez ise satmakta zorlanmak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
beyaz ve mürdüm rengi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar