Ben Milletvekili olsam Motosiklet ile giderdim. ☺
Farketmez kardeşim, ister hdp den olsun ister cehapeden ya da mehapeden niye hemen savunmaya geçiyorsunuz maaşını bağışlıyacakmış, biz çok gördük o bağışları..Adamın biri de çok MÜHİM BİR MEVKİDE olduğu için oğlunun düğününde takılanları bir vakfa bağışlayacaktı güüüya, 10 yıl oldu göremedik o bağış makbuzunu.. Bağışlanan tek şey köşkün GÜMÜŞLERİNİN; adı sahtekarlığa karışan bir derneğe bağışlanması oldu o kadar.
Ayrıca ALIN TERİYLE 900 BİN EUROLUK bir değil, birkaç tane araba alınmayacağını bilecek kadar aklım başımda, alın teri değil mübarek NİYAGARA ŞELALESİ..
900.000 avro ? Ben şimdi bir düşündüm de, bu parayı aklımın bir yerine yerleştiremedim? Nasıl kazanılır, ne yapmak gerekir hesabını yapamadım. O meslek ile bu para gerçekten de kazanılabiliyor mu? Kaç sene gerekiyor ? Biri ayrıntı verse ne güzel olur.
Boşa anlatma, adamın bir kere yarışını izlemiş olsa bir yarışta kaç sponsor almış haberi olurdu.Kıskanmanin daniskası
Sofuoğlu nun kaç kazası,kaç kırığı, kaç ay hastanede yatmiş, kaç defa dünya şampiyonu olmuş, sen 1'5 (bir buçuk) milyon TL telefon parasını millete ödeyen CHP milletvekili nden bahsetseniz? Napti Sofuoğlu? Tek suç AKP den millet vekili olması
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Birkaç defa dünya şampiyonu olmanız gerekmektedir, Bir defa bile yetebilir, öyle oturduğunuz yerden avro lar yukarıdan yağmaz
Sıkıntı yok onun vergisini bizden alırlar.Hatta çok hevesli arkadaşlar var onlar bir iki orhangazi köprüsünde hız denemesi yapsınlar 200 200 toplarlar vergisini![]()
Malum parti değil, bütün partilerin cep telefonları ve benzin faturaları abartılı.. Vekillere en pahalısından elmalı telefonları RÜŞVET OLARAK DAĞITILMASI ayrı bir ş...sizlik..
Urfa vekilinin fatura ettiğ kadar benzini makam arabası ile her gün 5 defa urfa-ankara yapsa yakamayacağını burada yazmıştım.
MALUM PARTİDEN değil bu vekil..
Mesela deniz baykal da VEKİL yapılmamalıydı bence çünkü beyin gitmiş artık mecliste ne yapıcak????
MOTOGP yarışlarını da önceki yıla kadar aksatmadan uykumdan feragat edip seyrettim alaman kanalında canlı canlı..
Hiç birinde KENAN yoktu..
Sonunculardan sadece birinde adı geçti ama ısınma turlarında sakatlandı.
Hak ettiği halde devletin sunduğu maddi imkanları kabul etmeyen Şerefli bir Vatan Evladıdır Kenan...
Çekemeyen anten taksın...
Beyler kamyon kamyon Sofuoğlu konusu açıldı, Sofuoğlu'nun tabi olduğu hükümet tarihin en büyük Savunma sanayii ihracatını gerçekleştirdi. Açın bi konuda samimiyetinize inanalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Boşa anlatma, adamın bir kere yarışını izlemiş olsa bir yarışta kaç sponsor almış haberi olurdu.
2017 dünyanın en değerli 100 Savunma şirketi sıralamasında 3 Türk şirketi var, askeri harcamalara aynı bütçeyi ayırdığımız Yunanistan'dan 1 şirket bile yokken bu bir başarıdır. Bunların konuları açılsın, şimdi senin cebine para girmedi diye bunu görmezden mi gelelim Altay tankı arge ekibiyle çalışmış emice.savunma tamam eyvallah da cebimize 5 kuruş girmedi o ihracattan. Benim bile girmedi. (Altay Tankı Arge ekibi ile çalıştım Otokar'da)
Malum partinin vekillerinin aylık 1,5 milyon liralık cep telefonu faturalarını burada konu açtığınız ve eleştirdiğiniz gün samimiyetinize inanacağım.
Adam sporcu ve kendi parasıyla istediği arabayı alır istediği arabaya biner kimseyi ırgalamaz. Niye vekil oldu diyenler için ilk sayfada bir arkadaş detaylıca açıklamış. Vekillik şartlarını taşıyorsanız sizde başvurun, sizi tutan yok. Çöp pls
2017 dünyanın en değerli 100 Savunma şirketi sıralamasında 3 Türk şirketi var, askeri harcamalara aynı bütçeyi ayırdığımız Yunanistan'dan 1 şirket bile yokken bu bir başarıdır. Bunların konuları açılsın, şimdi senin cebine para girmedi diye bunu görmezden mi gelelim Altay tankı arge ekibiyle çalışmış emice.
2017 dünyanın en değerli 100 Savunma şirketi sıralamasında 3 Türk şirketi var, askeri harcamalara aynı bütçeyi ayırdığımız Yunanistan'dan 1 şirket bile yokken bu bir başarıdır. Bunların konuları açılsın, şimdi senin cebine para girmedi diye bunu görmezden mi gelelim Altay tankı arge ekibiyle çalışmış emice.