peygamberin yırtık hırkasından dem vurup lambo'ya binmek çok güzel bir şey.
Şu üç şey Âdemoğlunun saadetindendir; saliha bir hanım, geniş ev, rahat binek. "(Müsned, 1/168)
Olay vicdanda bitiyor yoksa iş kitabına uydurmaya giderse , en kolayı o...
peygamberin yırtık hırkasından dem vurup lambo'ya binmek çok güzel bir şey.
Kenan'in gordugum tek sucu firsatci ve yalaka olmasi. O bir yana, ulkemizi yurt disinda motor sporlarinda temsil eden en basarili Turk olmasi takdire sayan.
Direk sizin paranizla sulalesini zengin eden, somuren, haksiz kazanc saglayan, luks icinde yasayan bir suru igrenc yaratik dururken Kenan'a bu kadar yuklenilmesi bence dogru degil.
Başlık açın konuşalımHakan Sukur konusundaki dusuncelerinizi paylasir misiniz birde?
Çok merak ediyorum kenan chp den yada iyi partiden meclise girseydi. O araba sizi ne kadar ilgilendirirdi. Bence gurur kaynağıniz olurdu. Çağdaş laik zirvalariniz havalarda uçuşurdu. Sırf reisin yanında diye ne dir bu kin . Dünya kupasını kaybeden sonrada suçu reise Türkiye atan alman domuzlardan ne farkıniz var ��
Çok merak ediyorum kenan chp den yada iyi partiden meclise girseydi. O araba sizi ne kadar ilgilendirirdi. Bence gurur kaynağıniz olurdu. Çağdaş laik zirvalariniz havalarda uçuşurdu. Sırf reisin yanında diye ne dir bu kin . Dünya kupasını kaybeden sonrada suçu reise Türkiye atan alman domuzlardan ne farkıniz var
Demiş ki millet vekilliği maaşına ihtiyacım yok. Ben bu arabayı alıp binebiliyorsam param var.
Milletvekilliği maaşını iyi yerlerde kullanacağım bunu herkese söyler reklamımı yaparım.
Şimdi milletvekili olduğuma göre hangi kapılar açıldı bunu siz bilemezsiniz bunu sizin bilmenizde gerekmez. Bal tutan parmağını yalar yetmezse elini kolunu yalar. Bu araba neki bundan sonra bendeki mal varlığını kimse ben bile hesaplayamayacağım demiş.
Komar parası almıyor.
milletvekili maaşı da almıyor.
ayrıca yurtdışında kazanıp çuvalla para getirmiş memlekete
daha ne yapsın?
sofuoğlu'nun eleştirileceği nokta bunlar değildir,
hakiki konulara girince de mecliste elle tutulacak adam kalmıyor,
o yüzden lambo üzerinden yüklenmeye devam.
Okumayın. Bu kadar basit.
Okumayı başarırsan, konu hakkında en son lambo ile sorunum olmadığını belirttiğimi görebilirsin.
yav bi karar ver mubareq.