[Ankara - MT]

Valla gidip bakmadan anlaşılmaz o kmde olduğu açıkcası.

Vallahi bazı konularda o kadar profesyonel çalışılınıyor ki, gidip baksan da anlayamayabilirsin :mrgreen:
Geçmişini bilmediğin ikinci el olayı bitcoin almak gibi şuan, hani batadabilirsin, çıkadabilirsin :D Bildiğin risk.

hazreti metin bakıyosa bilir kilometresini milimetresini.
arayıp sormak lazım kime götürdüğünü.

Helal olsun Ankara MT 'e hala aktif olarak motosiklet.neti yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyorsunuz tanıdıklarımız var tanımadıklarımız var herkese selam olsun Boludan :cat:

Arkadaşlar madem grupça geziler olmayacak bari söyleyinde tek başıma nereleri gezebilirim? :cat:

ben fuara gittim. ilk defa bir cafeden yemeğini yediniz hadi kalkın diye kovuldum. oraya dinlenmek için oturmuştum halbuki.

Bu Cumartesi veya pazar Ankara dışı yaylalara gitmek istiyorum sorgun veya eğriova yaylalarına. Eşlik etmek isteyen var mı? (Max: 250 cc ye kadar)

Vay arkadaş 1 aydır grupta kimse konuşmamış. En son yazdığım mesaj duruyor. Kışta değil ki sessizlik olsun. Grubun bereketini kaçırıyorum galiba :silent: :pr: :salut:

mpm0X.gif

Arkadaşlar Suzukinin test günleri var. Katılmayı düşünüyorum. Hangi modelleri test edeceğimizi bilmiyorum yinede incelemek için orada olacağım.

QV6Xgy.jpg

oObRnQ

3Emn25

5DZ1Rl

Vrk1AR

76lror

Testten kareler. İlgi için Suzuki Herter e tesekkür ederim. :) Kolaçan motovlogger ile de karşılaştım :)

Değerli arkadaşlar yakın zamanda Kırıkkale gezisi yapan var mı? Gezilip görülecek yerlerden mi? Bayramdan sonra gezmeyi düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli arkadaşlar yakın zamanda Kırıkkale gezisi yapan var mı? Gezilip görülecek yerlerden mi? Bayramdan sonra gezmeyi düşünüyorum.

Çeritkale kaya mezarları, çeşnigir köprüsü var. Biraz daha km yaparım dersen Çorum'da Alacahöyük, Hattuşa 'yı çok beğenmiştim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar