Arkadaşlar forumda daha önceden (2016) yazılarımı takip etmişsinizdir, motorum 20.000km oldu, şimdiye kadar sıkıntısız kullandım,birçok kişiye de tavsiye ettim, almasına vesile ta ki yedek parça ihtiyacım olana kadar, motorun dişlileri ve zinciri değiştirmem gerekti ancak 1 aydır fabrika zincir ve dişli yok, aramadığım servis, görüşmediğim yetkili kalmadı, artık motorun iade sürecini başlatmayı düşünüyorum ancak motordan da genel olarak memnun olduğum için yan sanayi de olsa dişli takımı ve zincir arıyorum, bildiğiniz biryer var ise istanbul anadolu yakası ve kocaeli Gebze çevresi lütfen yardımcı olun, son olarak da, 8 yıldır motosiklet kullanıyorum, mondialden piaggioya, yamahadan cfmotoya kadar birçok motosiklet kullandım ancak yeni alacak arkadaşlara tavsiyem uma ile bağlantısı olduğu sürece motorun görüntüsüne vs, kanıp almayın, uzak durun, servisler değiştirdik dediği parçalar temizlenip takılıyor, parça sıkıntısı olduğunda kabadayı gibi konuşup ilgilenmek istemiyorlar, zorla garanti dışı bırakmaya çalışıyorlar vs. Halen de alacak olan var ise servise gittiğinde aracınızın başında durun, bahsettiğim parçalar için yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen Facebooktan bana ulaşsın, tekeriniz düz basaın (Celal Durna)