Bir daha gelmessinizki dedi Tuğçe. Hep öyle diyorlar dedi. ama kimse gelmiyor. dedi. Vurma be Tuğçe bu kadar ağır deme. beş yaşında yumruğun kadar yüreğinle öyle darbeler indirdinki gelmezsinizki derken. Tıkadın damarlarımı yumruk yumruk dizildi gırtlağıma.
Değilmi Tuğçe nerden bilecen bana neler ifade ettiğini. Egolarımı tatmin etmek değildi beni aşmaktı oraya sana gelmek. Geldim Tuğçe sana geldim. Ve inan daha o kapıdan çıkarken çoktan özlemiştim seni. gene geleceğim.
Ne vardı o kadar sokulacak he ne vardı kolumu kaldırıp altına girecek. Kalp atışlarını duydum. Sanki ritm tutmuştu benimkiyle beraber. Bir an yıllardır beklediğim oldun kor gibi oturdun içime. ne düşündünde dedin abi sen çokmu güçlüsün derken. ve neden dalga geçtin benimle esas güçlü benim sen acizssin dercesine.
Ya sen taa ordan o kadar çocuğun içinde hepsinin arasından gözümün içine baka baka nasıl geldin. Ordaki çocukların en sümüklüsü hesapsız fütürsuzca çıkıp oturdun kucağıma. Herkes kaskımı gözlüğümü isterken sen neden sadece oturdun kucağıma ve baska bırsey istemedin. çok sevindim çocukların en sümüklüsü beni seçtiğin için.
Damla sağol tüm bunlara vesile olduğun için ve Hande sende sağol akalteke sen gelmelisin dediğin için. ve ordaki diğer arkadaşlar sizde sağolun. Önumdeki duvarı yıkmamda yardımcı olduğunuz için.
"Ve ben Tuğçeyi özledim"
eee bu kadar mıydı resimler?
Diyene bak! Resimleri sen çektin yaa...![]()
Diyene bak! Resimleri sen çektin yaa...![]()
Bu arada toplanan paralardan bir kısmı arttı,Donniedarko arkadaşımız da yapacağı katkıyı elden verdi bana cumartesi günü..
Skullhunter bugün Eyüp Çocuk Yuvası nın banka hesabına geçecek kalan kısmı:cat:
bukadar alışverişten sonra parada arttırdınız ya helal olsun vallah:queen: