abi inanmıyorum ya beni kasksız korumasız çekmişdurumu açıklayayım da yanlış anlaşılmasın, arkadaşlar motorları yurdun bahçesine bıraktık sonra kaskları filan da yanımızda fazlalık olmasın diye damlanın arabasına bıraktık, arabanın yanına kadar da tabi mecburen resimde görüldüğü şekilde gitmek zorunda kaldık
abi inanmıyorum ya beni kasksız korumasız çekmişdurumu açıklayayım da yanlış anlaşılmasın, arkadaşlar motorları yurdun bahçesine bıraktık sonra kaskları filan da yanımızda fazlalık olmasın diye damlanın arabasına bıraktık, arabanın yanına kadar da tabi mecburen resimde görüldüğü şekilde gitmek zorunda kaldık
hade hade yemzler çocuklara kötü örnek oluyorsun..
külahıma anlat arabaya bırakmışmış... kımı kandırıyorsun s en?:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
hasan gönder şu resimleri artık yoksa menemeni helal etmem:queen:
sen bikerem sus hem dünyalık işlerini bahane edip gelme hem de bilmen ne bilmem ne![]()
bunu içinden g elerek söylüyorsan hasancım beni tanımmamışsın gerçekten böyle hafızalarda kalmak istemem :salut:
yükle resimleri gürbüz hasan:queen:
sensin gürbüzresimlerin yanmış abicim üzgünüm makine film yakmış :queen:
bugün en duygulandığım an şekerler dağıtıldığında bana minicik bir yavru gelipte sende birtane alsana demesi oldu demekki bu çocuklar bu
durumda paylaşmayı biliyor ne güzel
hasan kardeş ellerine sağlık çok şanslısın ölümden döndün:queen:
hasan kardeş ellerine sağlık çok şanslısın ölümden döndün:queen:
abi slm
nerelerdesin ya bizim topik kilitlenmiş hayırdır?ale:
verilmiş sadakam varmış :cherry: