16.09,2006 Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada desperadosa ayrı tşk etemek istiyorum gitarıyla çocukları okadar güzel eğlendirdiki ben bile bi ara tempo tuttum :queen: ellerine ağızına sağlık
:cat:

abi inanmıyorum ya beni kasksız korumasız çekmiş :p durumu açıklayayım da yanlış anlaşılmasın, arkadaşlar motorları yurdun bahçesine bıraktık sonra kaskları filan da yanımızda fazlalık olmasın diye damlanın arabasına bıraktık, arabanın yanına kadar da tabi mecburen resimde görüldüğü şekilde gitmek zorunda kaldık

hade hade yemzler çocuklara kötü örnek oluyorsun..
külahıma anlat arabaya bırakmışmış... kımı kandırıyorsun s en?:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi inanmıyorum ya beni kasksız korumasız çekmiş :p durumu açıklayayım da yanlış anlaşılmasın, arkadaşlar motorları yurdun bahçesine bıraktık sonra kaskları filan da yanımızda fazlalık olmasın diye damlanın arabasına bıraktık, arabanın yanına kadar da tabi mecburen resimde görüldüğü şekilde gitmek zorunda kaldık

hasan gönder şu resimleri artık yoksa menemeni helal etmem:queen:

Giden herkese teşekkürler ve tebrikler. Çok önemli bir iş yaptığınızı bilin. Zaman zaman hepimizin aklımızı başımıza alıp, yan gelip yatmak yerine bu gibi işlere katkıda bulunmamız gerekiyor. İşten güçten başımızı alıp biraz düşünmek lazım bu çocukları ve pek çok garibanı. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum, sevgi ve saygılarımı yolluyorum teker teker.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hade hade yemzler çocuklara kötü örnek oluyorsun..
külahıma anlat arabaya bırakmışmış... kımı kandırıyorsun s en?:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sen bikerem sus hem dünyalık işlerini bahane edip gelme hem de bilmen ne bilmem ne :p

hasan gönder şu resimleri artık yoksa menemeni helal etmem:queen:

nasıl da sana ödettim hesapları :queen: :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yemin ederimki gözlerim doldu allah hepinizden razı olsun kardeşlerim elinize kolunuza sağlık!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw hasan bana ne hesaptan benim resim nerde galatasarylı çocuklarla:)
yandı deme bitersin:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yükle resimleri gürbüz hasan:queen:

Böyle kücük süprizelr cocukları nasıl sevindirir bilirim devam edin arkdaşlar yanınızda katılamasakta yüregimizle ordayız:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

resimler bitti benden bu kadarcık :cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün en duygulandığım an şekerler dağıtıldığında bana minicik bir yavru gelipte sende birtane alsana demesi oldu demekki bu çocuklar bu
durumda paylaşmayı biliyor ne güzel :)

hasan kardeş ellerine sağlık çok şanslısın ölümden döndün:queen:

Son düzenleme:
Vayy Bandİt Erhan D A GelmİŞ Helal Yav Erhan S Ana..
Gelen GÖnÜl Veren Maddİ Veya Manevİ Destek Veren Herkezin Elİne Koluna Ayaklarina SaĞlik..

bugün en duygulandığım an şekerler dağıtıldığında bana minicik bir yavru gelipte sende birtane alsana demesi oldu demekki bu çocuklar bu
durumda paylaşmayı biliyor ne güzel :)

hasan kardeş ellerine sağlık çok şanslısın ölümden döndün:queen:

abi slm
nerelerdesin ya bizim topik kilitlenmiş hayırdır?:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar