Merhabalar, Gidonumu değiştirmeye karar verdim çünkü yolda giderken yalpalama söz konusuydu. Alttan vidaları sıkarak halledebileceğimi düşünmüştüm fakat sorun devam etti. Yolda giderken artçımla 40km gibi hızla sert bir çukura girmiştim ve gidon sabit şekilde durmaya devam ederken ön teker balık kuyruğu gibi yalpaladı. Az kalsın düşüyorduk. Bir akşam da kasisi son anda görüp vites düşürdüm ve deli gibi yalpaladı. Arkadaşımla beraber yola çıkacaktık şu problemi çözmek için garaja çektim. Sonra farkettim ki gidonum çatlamış. Neyse gidonu riserlardan boşandırdım elimle tuttum ve çaaatt!! Gidon ikiye ayrıldı. Sonra 15 tatilde Marmaris'e gittim. Orda, bi abim kromcu olduğu için beraber acele kromdan gidon yaptık. Ama el açılarını unutmuşum. Debriyajı sıkamıyordum, ön frene yetişemiyordum. Bunun daha şehir içinde tam tur sağı solu vardı... Eskişehir'de supportumuz Ayhan Tomsak abime el açılarını yapması için bıraktım. Tamamen ustaya bıraktım işi. Ve sonuç mükemmel. Gidon hazır hale geldi. 90° açılardan dolayı kabloları içerden geçirmek zor gibi görünüyordu. İnşaatlarda elektrik tesisatı döşerken kılavuz kullanırdık. Hemen kılavuz aldım. Sonra klupten arkadaşıma kablo lehimlemeleri için çağırdım. Eski kablolar kısa kaldı ve uzattık. Lehimden sonra makaronladı arkadaşım. Bolca bulaşık deterjanıyla kabloları geçirmeye başladık. Fakat gidonun ortasından kablolarıbi türlü yukarı çekemedim. Aklıma bu köpekleri yakalayan ismini bilmediğim alet geldi. Bir tane içi boş boru ve eski debriyaj telinden, aynı çalışma prensibiyle çalışan alet yaptım. Ve işlem tamam. Sonra motora sabitledim ve daha önce kontrol bende değilmiş onu farkettim. Ayak peglerini değdirene kadar yatırabiliyorum ve yalpalama hiç yok.

instagram story attığım fotoyu kullandım.

El açısız şekilde, arkadaşım gidonu boşta tutarken bile rahatsız halde

şu beyaz borunun içinden teli geçirdim ve kılavuzun başını yakalarken kullanmaya yaradı.

Hitler ve gibilerini sevmem yanlış anlaşılmasın. karşılaştırmalı edebiyat öğrencisi olduğum için mizah amaçlı.

Ve mutlu son.

instagram story attığım fotoyu kullandım.

El açısız şekilde, arkadaşım gidonu boşta tutarken bile rahatsız halde

şu beyaz borunun içinden teli geçirdim ve kılavuzun başını yakalarken kullanmaya yaradı.

Hitler ve gibilerini sevmem yanlış anlaşılmasın. karşılaştırmalı edebiyat öğrencisi olduğum için mizah amaçlı.

Ve mutlu son.