Çiftlik Bankın Patlaması..

Şu sahibi olan çocuğun tipini görünce zaten insanın para veresi gelmez, tipe bak çay demle, resmen suratından yavşaklık akıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Aboooo... Allah'ın 99 ismi ve Kudüs'le başlayıp, "kahrolasıca dış güçlere karşı ekonomi mücadelesi veren, 27 yaşında Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş delikanlı" diye devam etmiş...

Bu en azından dolandırıp gitmiş. Bi de aynı argümanlarla senelerdir dolandırmaya devam edenler var. Keşke onlar da zulaladıkları milyarlarla kaybolup gitseler... Zararın neresinden dönülse kâr.

Helal olsun demekten kendimi alamıyorum. Devir teknoloji devri, iletişim olanakları üst düzey, bilgiye ulaşmak daha kolay, en azından sosyal medya diye bir icatla hemen hemen herşey ortaya dökülüyor,
Tüm bunlara rağmen adam hala yolabileceği bir sürü keriz bulabiliyor. Kafa çalışıyormuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kaçmamış,Uruguay'dan Uruguay Tavuğu alıp gelecekmiş.:p

Jet fadıl ile kıyaslayanlar olmuş. Tamam modern çağı kullandı eyvallah ama, f1 de schumacher ne ise bu alemde de Fadıl reyiz odur...

Baksana şu klasa;

Jet fadıl ile kıyaslayanlar olmuş. Tamam modern çağı kullandı eyvallah ama, f1 de schumacher ne ise bu alemde de Fadıl reyiz odur...

Baksana şu klasa;

[url]https://i.hizliresim.com/kOavDv.jpg[/url]

Katılıyorum. Fadıl bu işi bir kez de yapmadı hem, yıllar içerisinde düzenli olarak istikrarlı şekilde devam etti :)

İnanmayanlar şu linkten detayları izleyebilirler: Linkkkk

Bu tosunun daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Ama sağlam para kaldırdı, orası kesin.

İleriki yıllarda çiftlikbank maldiv şubesini açarsa, o zaman kıyas yaparız :mrgreen:

Son düzenleme:
Dikkat ediyorumda çarpanlar hem milli duygular diyor çarpılanlarda aynı şekilde. Bu sığırcık iyi süsmüş bizim güzel gözlülerimizi.

tak tak Sedat geliyor aklıma hep.

dombili kaçmadı. nadasa bıraktı. birkaç sene sonra bir şekilde geri gelir ve silkelemeye kaldığı yerden devam eder.

Katılıyorum. Fadıl bu işi bir kez de yapmadı hem, yıllar içerisinde düzenli olarak istikrarlı şekilde devam etti :)

İnanmayanlar şu linkten detayları izleyebilirler: Linkkkk

Bu tosunun daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Ama sağlam para kaldırdı, orası kesin.

İleriki yıllarda çiftlikbank maldiv şubesini açarsa, o zaman kıyas yaparız :mrgreen:

abi ben elemanın tipi görünce dedim ki bu işi bu tezgahlamış olamaz, başka birileri daha var. Hatta jet fadıl bile çıkabilir.

XPjdoj.png

abi ben elemanın tipi görünce dedim ki bu işi bu tezgahlamış olamaz, başka birileri daha var. Hatta jet fadıl bile çıkabilir.

Bana birkaç kişi bu sistemi sordu zamanında, araştırmıştım, sakın bulaşmayın dediydim. Bu ufak tosuncuk sadece bir piyon zaten. Arkasındaki yazılım firması aynı tezgahı birçok 3. dünya ülkesinde devam ettirmekte farklı isimlerle.

Yani bu eleman Türkiye şubesinin yüzü seçilmiş sadece. Yolda 1 TL istese vermeyeceğim, okeyde masada 3 kişi kalsak 4. olarak almayacağım herife millet kredi çekip, arabasını satıp para yatırmış ya, vallahi aklım almıyor :)

Dikkat ediyorumda çarpanlar hem milli duygular diyor çarpılanlarda aynı şekilde. Bu sığırcık iyi süsmüş bizim güzel gözlülerimizi.

tak tak Sedat geliyor aklıma hep.

https://www.youtube.com/watch?v=qUxdkhyti3A

https://www.youtube.com/watch?v=bgemervbgGs&t=50s

Efsane diziydi bizimkiler, her bir karakter ayrı eğlence. Vay bee, geçmişe gittim birden...

Bana birkaç kişi bu sistemi sordu zamanında, araştırmıştım, sakın bulaşmayın dediydim. Bu ufak tosuncuk sadece bir piyon zaten. Arkasındaki yazılım firması aynı tezgahı birçok 3. dünya ülkesinde devam ettirmekte farklı isimlerle.

Yani bu eleman Türkiye şubesinin yüzü seçilmiş sadece. Yolda 1 TL istese vermeyeceğim, okeyde masada 3 kişi kalsak 4. olarak almayacağım herife millet kredi çekip, arabasını satıp para yatırmış ya, vallahi aklım almıyor :)

Efsane diziydi bizimkiler, her bir karakter ayrı eğlence. Vay bee, geçmişe gittim birden...

gariptir ki serverler tamamen şifresiz. İlk öğrendiğim günden beridir şifresizdi hatta... Hala hayret ediyorum bu zamana kadar nasıl bir hacker tüm paraları yüklenip götürmemiş diye...

Doğru mu bilmiyorum. Bir habere göre "Çiftlik Bank'taki paranızı kurtarabiliriz. Ama 400TL yatırmanız gerekir" diyen dolandırıcılar ve buna inanan saf vatandaşlarımız varmış.

Bizim millet telefon alırken daha fazla araştırma yapıyor. Daha almadan hangi menüden nereye giriliyor biliyor. Ama kolay yoldan para kazanma vaadi gelince, beyin kısa devre yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar