R1200GS Adventure -gözümüz gönlümüz açılsın biraz:)

alamıyorsak bakarız kardeşim gözümüz gönlümüz açılsın biraz :)

ya cok guzel bir motor ama bence verilen paraya degmez . onunda dez avantajlari var . fiayati daha uygun ondan daha iyi biri suru motor var.
mesela gecenlerde ogrendim 1000 km de yaklasik 500ml yag eksiltirmis bir gs. nedenki babamiz yagcimi. yada ne bilim yola giderken yanimizda yag mi tasicaz.

valla bencede bu motor uzun yol motoru degılmı bence o motorda problem vardır derım

Bende F650GS kullanıyorum ve R1200GS kullanan arkadaşlarımda var. Her motorda olabileceği gibi o motora has bir arıza olmuş anlaşılan. Her GS eksiltiyor denemez... O motorla ilgili benim duyduğum ilk yağ sorunu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ABİCİM YA SEN HİÇ HAYATINDA MOTOR GÖRMEMİŞSİN YADA SAÇMALIYOSUN BU MOTORUN NERESİ GÜZEL SADECE BMW OLMASIMI? YAMAHA_HONDA DURURKEN YANİ???*? NEYSE OLMUŞ BİKERE
:silent:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
BMW 1200 GS'lerin yağ eksilttiğini DD de bir makalesinde yazmıştı ancak bu çok az bir miktardı hatırladığım kadarıyla.

Onu alacak parası olan 1000km de bir 500ml yağ parasını düşünüyorsa ben o adamın aklından şüphe ederim.

Bence çok harika ve kullanışlı bir motosiklet.Ben gezmeyi çok seven bir insan olduğum için çok seviyorum bunları.

Allah herkesin gönlüne göre versin :)

ABİCİM YA SEN HİÇ HAYATINDA MOTOR GÖRMEMİŞSİN YADA SAÇMALIYOSUN BU MOTORUN NERESİ GÜZEL SADECE BMW OLMASIMI? YAMAHA_HONDA DURURKEN YANİ???*? NEYSE OLMUŞ BİKERE
:silent:
Beşiktaşlı kardeşim benim(ben de beşiktaşlıyım)..Yapma gözün seveyim ya az önce gereksiz bir başlığını görrdüm şimdi de gereksiz bir yazını lütfen biraz daha itina gösterelim yazdıklarımıza.Sen bu motora güzel diyene saçmalıyorsun diyorsan harbi biraz ters tarafından kalkmışsın sanırım..Ya bu motor milletin hayallerini süslüyor.Parası olan bile bu motora binmeye kendini hazır hissedene kadar tecrubesini geliştirmeye çalışıyor.Kendini hazır hissettiği an az biraz düşünmüyor bile acaba alternatifi var mı diye..Var tabi olmaz mı ama BMW bu Yamaha, Honda, Kawasaki gibi markaların yanında solda sıfır deil.Kusura bakma onlar japon bu Alman..Biraz farkı olsun yane...

Yaw gözümüz gönlümüz açıktı açıkla açıla zatüre olduk :cherry:

:bounce: ::gleam:: ___ İskenderunlu _ KILIÇ ___ ::gleam:: :bounce:

ya arkadaşlar yağmış filan boşverin. enduro budur diyorum başka bişey demiyorum :) hay maşallah :cherry:
tipine gelince bence süper. tamamen işlevsel olarak hazırlanmış. agresif bir yanı var ben de onu seviyorum.
kalitesine diyecek yok. 1950 model bmwler halen tek marşta çalışabiliyorsa geriye denilecek söz kalmıyor.

şuna bakın. şahsen honda yamaha da böyle enduro nerde diye sorarım:silent:

bunla himaleyalara çıkılır beah endro ama bayıldım doğrusu

camur birikintisinden gecerkenki fotografı gördümde. hicmi vicdanı sızlamamıs camura sokarken o motoru :) ben sırtıma alır motoru öyle gecerdim o camur birikintisini,

yağ sorunu varsa bu onun nazarlığıdır.genel olarak fiatı dışında taş gibi motor

ya arkadaşlar yağmış filan boşverin. enduro budur diyorum başka bişey demiyorum :) hay maşallah :cherry:
tipine gelince bence süper. tamamen işlevsel olarak hazırlanmış. agresif bir yanı var ben de onu seviyorum.
kalitesine diyecek yok. 1950 model bmwler halen tek marşta çalışabiliyorsa geriye denilecek söz kalmıyor.

şuna bakın. şahsen honda yamaha da böyle enduro nerde diye sorarım:silent:

yılmazcım o parayı aldıktan sonra ne vermelerı lazımkı başka
babacım 2-3 tane enduro parası alıyorlar...
dahadamı yapmasın yav adamlar..:queen: :queen: :queen:
BU EN FULL OLAN MODELİ ÜZERİNDEKİ AKSESUARLARLA BERABER YAKLAŞIK ADAMIN KIYAFETLERINIDE GÖZ ÖNÜNE ALIRSANIZ 70 MILYARA YAKIN BİR PARA.....
YUH BEEE APARTUMAN PARASU:p

yılmazcım o parayı aldıktan sonra ne vermelerı lazımkı başka
babacım 2-3 tane enduro parası alıyorlar...
dahadamı yapmasın yav adamlar..:queen: :queen: :queen:
BU EN FULL OLAN MODELİ ÜZERİNDEKİ AKSESUARLARLA BERABER YAKLAŞIK ADAMIN KIYAFETLERINIDE GÖZ ÖNÜNE ALIRSANIZ 70 MILYARA YAKIN BİR PARA.....
YUH BEEE APARTUMAN PARASU:p

olsun abi para varsa verilir. :cherry: fakat para yok sorun da yok:p

savaş abi konyaya tekrar gelcektin? gelirsen haber verirsin dimi:wiinkk: en güzel enduro senin TA çünkü senin:)

olsun abi para varsa verilir. :cherry: fakat para yok sorun da yok:p

savaş abi konyaya tekrar gelcektin? gelirsen haber verirsin dimi:wiinkk: en güzel enduro senin TA çünkü senin:)

GELİNCE MUTLAKA HABERIN OLACAK YILMAZCIM..
ASLINDA OKADAR OYALANDIM DÖNÜŞTE MEVLANAYI FALAN GEZDİM MEVLANIN ARKASINDAKI MOTOSİKLET MOBİLET TAMİRCİLERININ ORADA ÇOK TAKILDIMDA
İNTERNET OLAN BİR YER YOKTU INAN..
KEŞEK DAHA ONCE YOLLASAYMIŞIN TELEFONUNU..
KAYDETTİM AMA ..

mrb...

mrb...bende r1200gs kullanıcısıyım.sadece o motora has bişi sanırım yag eksıltmesi.kecesine falan bi baktırsın.tek sorun parcalarının asırı pahalı olması...

mukemmel bence bu motor
motorm bmw olsaydı (ki motorum bile yok :( ) yag eksiltmesi fln umrumda olmazdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar