Beşiktaşlı kardeşim benim(ben de beşiktaşlıyım)..Yapma gözün seveyim ya az önce gereksiz bir başlığını görrdüm şimdi de gereksiz bir yazını lütfen biraz daha itina gösterelim yazdıklarımıza.Sen bu motora güzel diyene saçmalıyorsun diyorsan harbi biraz ters tarafından kalkmışsın sanırım..Ya bu motor milletin hayallerini süslüyor.Parası olan bile bu motora binmeye kendini hazır hissedene kadar tecrubesini geliştirmeye çalışıyor.Kendini hazır hissettiği an az biraz düşünmüyor bile acaba alternatifi var mı diye..Var tabi olmaz mı ama BMW bu Yamaha, Honda, Kawasaki gibi markaların yanında solda sıfır deil.Kusura bakma onlar japon bu Alman..Biraz farkı olsun yane...ABİCİM YA SEN HİÇ HAYATINDA MOTOR GÖRMEMİŞSİN YADA SAÇMALIYOSUN BU MOTORUN NERESİ GÜZEL SADECE BMW OLMASIMI? YAMAHA_HONDA DURURKEN YANİ???*? NEYSE OLMUŞ BİKERE
:silent:

ya arkadaşlar yağmış filan boşverin. enduro budur diyorum başka bişey demiyorumhay maşallah :cherry:
tipine gelince bence süper. tamamen işlevsel olarak hazırlanmış. agresif bir yanı var ben de onu seviyorum.
kalitesine diyecek yok. 1950 model bmwler halen tek marşta çalışabiliyorsa geriye denilecek söz kalmıyor.
şuna bakın. şahsen honda yamaha da böyle enduro nerde diye sorarım:silent:
![]()
yılmazcım o parayı aldıktan sonra ne vermelerı lazımkı başka
babacım 2-3 tane enduro parası alıyorlar...
dahadamı yapmasın yav adamlar..:queen: :queen: :queen:
BU EN FULL OLAN MODELİ ÜZERİNDEKİ AKSESUARLARLA BERABER YAKLAŞIK ADAMIN KIYAFETLERINIDE GÖZ ÖNÜNE ALIRSANIZ 70 MILYARA YAKIN BİR PARA.....
YUH BEEE APARTUMAN PARASU![]()
olsun abi para varsa verilir. :cherry: fakat para yok sorun da yok![]()
savaş abi konyaya tekrar gelcektin? gelirsen haber verirsin dimi:wiinkk: en güzel enduro senin TA çünkü senin![]()