Teyp takacak yer var mı?
Var da ben mi göremiyorum?
Ben bile zor sığıyorum yaaa:mrgreen:
Var da ben mi göremiyorum?
Ben bile zor sığıyorum yaaa:mrgreen:
motora gore degısır cok ses cıkarmadan calısan bır motorda dısardan ılgı cekmıcek kadar ses acıp kulanılabılır kımsede sesın senden geldıgını sen durmadıkca anlamaz sende dısardakı seslerden mahrum kalmasın,
hem motora hemde kişiye baglı bu olay..
amaç muzık dınlemekse dınlenebılır bence.. ve bazı arkadaslar motorun dogasına aykırı yazmış motor kulanıcılarının cogu motor sevdalısı olabılır ama bazı kısıler var ekmek parası ıcın veya yol parası makul dıye motoru tercıh edebılır bu durumdada doğa ya bakmaz iş, zevk meselesi bence..
ben ne arabalar gordum arkaya adam yarış otomobıllerındekı gıbı bagaja ruzgarlık taktırmış kocaman bence yakışmamış aynı zamanda sadece goruntu başka bırsey deyıl.. ama buraya bırısı boyle bırsey yapcam dese adama aracın dogasına aykırı veya cok dıkkat ceker dıyemesın ayıp yanı zevk bu..
sen söyledikten sora gidip donniedarko'nun motoruna taktım ben. çok güzel oldu, hasan abi hayran kaldı.
bundan sonra motoruna daha bir şevkle severek bineceğine eminim:mrgreen:
hasan abiyle bir sonraki projemiz ise cbr 125'e polis radyosu takmak!! böylece br basın mensubu olarak haber atlamayacak bundan sora![]()
:queen:
tabi yaparız hasan abi ayıp ediosun:cherry:bi de yanlara fotoğraf makinesi taktırmak istiyorum :mrgreen: gidona cd sallandırıp yan grenajlara 'tek rakibim thy' filan yazsam mı acep
![]()
katılıyorum, senin motor da daha fazla ... olmasın:cherry:neyse bu kadar değerli bir topice bu kadar rating yeter![]()