Üstü Kapalı Motosikletler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yağmurda ıslanmamak için üstü kapalı motosiklet önerirmisiniz 2 lastikli olcak aralardan geçsin bildiğiniz varsa yazarmısınız

0km

Forumdan Uzaklaştırıldı
Üstten gelen değil de daha çok alttan gelen su çok acımasız bence :) hatta arabaların kenarlara doğru sıçrattıkları en pisi.

üstüne naylon çekiver resimdeki gibi
maxresdefault.jpg

Mantıklı iş değil. Karşıdan veya yandan esen rüzgar dengeyi ciddi şekilde bozabilir.

bmw-c1_scooter.jpg
db505d956d7e39dea412b4e75f8687c6.jpg

En mantıklı "ulaşım" amaçlı ve güvenli motosikleti olduğunu düşünüyorum.
-Yağmur çamurdan etkilenmiyor.
-Koltuk ısıtma ve elcik ısıtma standart
-ABS standart.
-Emniyet kemeri standart
-Silecek var standart
-Kliması standart

istiyorum gerçekten bi tane bundan. :)

http://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2015/12/bmw-c1_scooter.jpghttps://i.pinimg.com/originals/db/50/5d/db505d956d7e39dea412b4e75f8687c6.jpg

En mantıklı "ulaşım" amaçlı ve güvenli motosikleti olduğunu düşünüyorum.
-Yağmur çamurdan etkilenmiyor.
-Koltuk ısıtma ve elcik ısıtma standart
-ABS standart.
-Emniyet kemeri standart
-Silecek var standart
-Kliması standart

istiyorum gerçekten bi tane bundan. :)

kask niye takmamış devrilince asfalta vurma şansı gene var

Forumdan Uzaklaştırıldı
bmw c1 en ucuz fiyatı 16.000 tl ve 2000 model başka yokmu üstü kapalı motosiklet

Kurye bir arkadas spacy nin ustunu kapatmisti burda benim onerim guzel bir yagmurluk ve bot gun boyu yagmurda surdum nokta islanmadim

kask niye takmamış devrilince asfalta vurma şansı gene var

Hocam C1 BMW'nin fiyasko projelerinden biridir. Sebebi de Avrupa pazarı için üretilmiş bir motor olmasına rağmen kask takmadan kullanılması planlanmış olsa da Avrupa ülkelerindeki mevcut mevzuat buna müsaade etmediği için patlamıştır:p

Hocam C1 BMW'nin fiyasko projelerinden biridir. Sebebi de Avrupa pazarı için üretilmiş bir motor olmasına rağmen kask takmadan kullanılması planlanmış olsa da Avrupa ülkelerindeki mevcut mevzuat buna müsaade etmediği için patlamıştır:p

Takıverselermiş bi kaskcık

zamanında çin malı iki üç firma üstü kapalı motorlar getirmişdi bir tane bizim orda birinde vardı adam 2006 dan 2012 ye kadar 6 sene sürmüşdü sorunsuz.. modelini cinsini bilmiyorum ama çinmalı bir şeydi.. ya 150cc yada 250cc bir şeydi..

silecek müzik sistemi havalandırması falan vardı bir kere içine bakmışdım geçerken.. 2 lastikliydi ..

Uzak doğuda ADIVA diye bir firma var, galiba Taiwan veya Japon. üstü kapalı çok yakışıklı scooterleri var. İki, üç tekerli.
İspanya, İtalya, Fransa da filan satılıyormuş.
Hatta Benelli ile ortak olacağına dair dedikodular var.

adiva-ad-125-09.jpg

arton2042.jpg

Adiva-AD3-stpz6.jpg

Adiva-AD3-acpz5.jpg

Son düzenleme:
aslında şehir içinde çok mantıklı .. özellikle metropol şehirlerde zaten hız denen bir şey yok her yerde trafik var. haliyle güvenlik ikinci plana düşüyor konfor ve işlevsellik öncelik kazanıyor..

zaten 20-60 arası gittiğin bir trafikde motorun 260 yapsa ne fayda 300 yapsa ne fayda sadece bel ağrısı.. bu açıdan bu tip motorlar şehir içinde trafiğin yoğun olduğu metropollerde çok güzel çözümler olabilir.. ama motorcu adamın bile ikinci motoru olur ancak..

gene normal kullandığı bir motoru olur..

buda yağmurlu havada kapalı çizelenen havada soğuk havada motorcuyu üşütmez birde havalandırması sele ısıtması olsa ohh tam keyif , elcik ısıtmaya zaten gerek yok önü kapalı motor rüzgar almaz.. kapalı trafikde açar müziğini araba gibi sıkılmaz .. gayet iş görür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar