Aman diyeyim yağ filtresi değişiminde 1,25 koyuluyor. Karteri açıp yagı tamamen boşaltırsanız 1,4 lt koyulur. Aman diyeyim keçeleri havaya uçurma
Aynen aynen dogru diyorsun kapak acilica 1,4 mus gerci 200 ml den birsey olmaz da yinede dikkat etmek lazim
Merhabalar. Geçen hafta cf moto 150nk aldım izmirde,fakat ehliyet yükseltme süreci devam ettiğiden çok sık kullanamıyorum. Sormak istediğim, beceremediğim bi konu var; şu devir ışığını nasıl ayarlıyoruz? Kontağı açmadan önce iki tuşa basılı tuttum setup kısmı açıldı fakat devamını getiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
selam herkese motorumu 1000 km dir kullanıyorum 4000 km de yaptırmam gereken bakımlar neler bilgisi olan varmı, birde yakıt tüketimi geçen gün ölçümüme göre 3.4 lt bunun için ne yapılabilir önerilerinizi bekliyorum.
merhaba
sanırım setup açıldıktan sonra "set" ile rpm sekmesine gidip "adjust" ile ışığın yanmasını istediğimiz devir'i seçiyoruz.
saygılar,
İyi akşamlar başına daha önce hiç efi ışığı sönmeme olayı gelen oldu mu? Bir gün motoru kullanırken bir sıkıntı yokken kontağı açtım her zamanki gibi zıııt sesi geldi enjeksiyon hazırlandı ama her zaman ışık söndüğü sırada sönmedi. Servisle görüştüm çalıştırınca sönüyorsa bir sıkıntı olmaz bi kaç kere sönmeden marş yapıldıysa yanıyor olabilir çalışınca sönüyorsa kullanabilirsin dediler. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Ve ikinci olarak motor rölantide çalışırken motor bloğuna iyice yaklaşıp kulak verince iki saniyede bir gııırrr gırrr sesi yapıyor gibi giderken de geliyor galiba. Sizde de var mı bu ses normal sesi mi?
150 NK'nın Euro 4 gelmemesi halinde motor ile iyice sıkıntıya girme ihtimalimiz var. Euro 4 gelicekmi bilgisi olan var mı ?