ebay amazon vs yabancı sitelerde motosiklet kotu aramaktayım arama bölümüne motosiklet kot pantolon diye nasıl yazarım
ebay amazon vs yabancı sitelerde motosiklet kotu aramaktayım arama bölümüne motosiklet kot pantolon diye nasıl yazarım
Amerika'da "trousers" kelimesi kullanılmıyor, pants kullanılıyor. Aklınızda bulunsun.
Ek olarak "riding jeans" ya da "riding pants" de kullanılabilir.
Yeri gelmişken yazayım,kendi tecrübelerimi dyanarak, güvenlik hususunu daha yukarda turmak istiyorsanız, diz ve kaval kemiğinin çarpmalarda oluşacak darbelersen daha iyi korunması istiyorsanız o bölgeyi aliminyum koruma ile tamamen kaplayan pantalonlar tercih edin veya kotun üzerine dizlikte takın. Bu aliminyum korumalar hangi ürünlerde var peki, ornegin benim deri yarış pantolun dainese delta pro c2'de. Ayni guvenlik sistemini deri yarış pantolunu dışında başka bir modelede uyguluyor dainese, ürünün adı Mig Tex pantalon. Mutlaka bakın. Kot pantolardaki korumalarla kendi aliminyum kabukla çarpma bölgeleri saran korumalar arasında uçurumlar var,allah korusun bir kaza anında size çok büyük katkı sağlar. Dizi belki kurtarır belki kaval kemiğini.
motocycle jean olabilir ama motosiklet kotunun ne farkı var daha mı kalın
Yeri gelmişken yazayım,kendi tecrübelerimi dyanarak, güvenlik hususunu daha yukarda turmak istiyorsanız, diz ve kaval kemiğinin çarpmalarda oluşacak darbelersen daha iyi korunması istiyorsanız o bölgeyi aliminyum koruma ile tamamen kaplayan pantalonlar tercih edin veya kotun üzerine dizlikte takın.
Bu aliminyum korumalar hangi ürünlerde var peki, ornegin benim deri yarış pantolun dainese delta pro c2'de.
Ayni guvenlik sistemini deri yarış pantolunu dışında başka bir modelede uyguluyor dainese, ürünün adı Mig Tex pantalon. Mutlaka bakın. Kot pantolardaki korumalarla kendi aliminyum kabukla çarpma bölgeleri saran korumalar arasında uçurumlar var,allah korusun bir kaza anında size çok büyük katkı sağlar.
Belki dizi belki kaval kemiğinizi kurtarır..
bizde en ucuzu 300 falan sanırım, peki yurtdışındakilerde koruma varmıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
her türlü bizden ucuz ebay ama ebayde paypal kapatıldıktan sonra 2 sefer alışveriş yaptım en son kinde yapamamıştım