[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,
İstanbul-MT’den Ankara-MT’ye atamam çıktı :)
Önümüzdeki ay sonuna doğru Ankara’ya taşınıyorum işim gereği. Eryaman taraflarını düşüyorum kesinleşmiş olmamakla birlikte. Eryaman’da yaşayan, belki oralarda motosiklet sahibi olmakla belki de ev arama sürecinde mahalleler, sitelerle ilgili danışabileceğim birileri var mıdır? Biralar, kahveler benden.

Eryaman'da değilim ancak Ankara'da yaşamak için en doğru muhiti seçmişsiniz.

Merhaba,
Önümüzdeki ay sonuna doğru Ankara’ya taşınıyorum işim gereği. Eryaman taraflarını düşüyorum kesinleşmiş olmamakla birlikte. Eryaman’da yaşayan, belki oralarda motosiklet sahibi olmakla belki de ev arama sürecinde mahalleler, sitelerle ilgili danışabileceğim birileri var mıdır? Biralar, kahveler benden.

Bende sincanda oturuyorum eryaman yakın sayılır :) Yardımcı olmaya çalışırım :)

Bende sincanda oturuyorum eryaman yakın sayılır :) Yardımcı olmaya çalışırım :)

Eyvallah. Haftaya çarşambadan sonra gelip halletmeyi planlıyorum. Belki darlarım biraz tercihlerimi yaparken. Zaferce'ye de sözüm var. Bahaneyle oralarda oturan arkadaşları bir araya toplarız belki :)

Merhaba,

Eryaman'dayım buralar iyidir severim Eryaman'ı

Selamlar tekrar. Bugun ev bakiyorum da metromall yakinlarinda. Buldugum evlerin kapali otoparki yok. Bende de msx 125 gibi kucuk bir arac var. Begendigim bir binanin arkasi acik otopark. Kilitleyecek bir yerde yok. Ne kadar guvenli olur acaba oraya birakmak uzerine tente ortup. Ya da ozel bir otoparkla aylik olarak anlasmak daha makul mu olur dersiniz?
Ayrica bira sozumu unutmadim ilk firsatta organize edecegim :)

Yer ve zamAn bilgisi gunceller misiniz?habersiz olanlar olabilir:)

Mesajınızı daha yeni gördüm kusura bakmayın. Test bugün Motomekanik motordaydı. Gittiğimizde test motoru kaza yapmış test iptal edilmişti. Çubuk ilçesinden geldim birazda olsa moralim bozuldu.

rebiülevvel ayı itibariyle "ankara geleneksel pipi titreten ayazları" başlamıştır.
tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar