YENİ ALACAĞIM MOTOR İÇİN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ ?

MERHABA ARKADAŞLAR. KTM 200 RC KULLANIYORUM. YENİ Bİ MOTOR ALMAK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ DEVAMLI ARTÇI İLE KULLANIYORUM. AKLIMDAKİ MOTORLAR.
TNT 250-DOMİNAR400-YAMAHA MT 25 HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ. BENİM MOTORU VERİP ÜSTÜNE NAKİT VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DOMİNAR ALIRSAM BÜYÜK İHTİMAL SIFIR OLACAK.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Teşekkürler :D

Merhaba inazuma dusundunuz mu? Artci diyorsaniz en iyi alternatif bence.

Artçılı kullanım için saydığın motorlar yerine cbf al daha iyi. Arkadaşın dediği gibi tavsiyem inazuma, farklı alternatif olarak scooter seviyorsan honda forza 300 var ben o scooter'a 1 defa bindim 1-2 km kadar ama çok beğenmiştim onu da bi araştır derim çok güzel motor o da.

Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için inazuma benimde aklıma gelen modellerden ama nedense hiç ısınamıyorum. Artçılı kullanıcam evet ama şehir içinde sadece. Scooterda düşünüyorum. Çok kararsızım gerçekten. SYM JOYMAX250 ABS Li hoşuma gidiyor.

TNT 250 ve MT 25 çok güzel motosikletler. TNT 250 daha ağır. MT 25 daha hafif. TNT 250 hoş bir tasarıma sahip MT 25 çirkin. TNT 250 daha konforlu MT 25 daha Atak.

Önceliklerini düşün kararını ver :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
TNT 250 ve MT 25 çok güzel motosikletler. TNT 250 daha ağır. MT 25 daha hafif. TNT 250 hoş bir tasarıma sahip MT 25 çirkin. TNT 250 daha konforlu MT 25 daha Atak.

Önceliklerini düşün kararını ver :)

Tasarım hakkında bile net bilgiler veriyor adamsın karşim :D biri çirkinmiş öteki yakışıklı, başka neler biliyosun sen öyle bakam dökül biraz..

mt25'de artçının oturacağı yeri iyi karışladınız mı siz? kaç avuçluk bir popo arıyosun anlat biraz istersen?
artçılı istiyosan ya skuter alacaksın xmax gibi ya enduro yada 250 sınıfında inazuma, belki biraz ucundan tnt, çünkü fizik diye bişey var haydi seçimini yap.

Tasarım hakkında bile net bilgiler veriyor adamsın karşim :D biri çirkinmiş öteki yakışıklı, başka neler biliyosun sen öyle bakam dökül biraz..

mt25'de artçının oturacağı yeri iyi karışladınız mı siz? kaç avuçluk bir popo arıyosun anlat biraz istersen?
artçılı istiyosan ya skuter alacaksın xmax gibi ya enduro yada 250 sınıfında inazuma, belki biraz ucundan tnt, çünkü fizik diye bişey var haydi seçimini yap.

Adam haklı MT 25 in artçı selesi biraz ufak yarım ekmek tost boyutlarında aşağı yukarı. İllede konfor deniyorsa İnazuma tabi. Ama bence İnazuma da çok çirkin :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
zenginlik böyle bir şey, adamda zaten motor var ve işe yarıyor ama başka bir motor istiyor ve ne alsam diye birde tereddütte kalıyor o kadar seçenek var yani.

zengin olmakta zor yaa :)

(artçı sadece şehir içi binecekse niye değiştiriyorsun motoru? niye elindekini kullanmıyorsun? kaşıntı mod on.)

SYM JOYMAX250 ABS , Xmax 250 bi düşün :cherry: Şehir içi kullanıyorsan kask taşımayayım bagaj sorunum olmasın konforlu olsun artçı rahat olsun ... İlacın scooter . Ama viraj yapalım sürekli gazlayım modundaysana vitesli motosikletlere yönel ...

Yok be karşim ne zenginliği ya :D mt25 artçı için küçük evet ama artçımda 1.52 boyunda 50 kilo :D en mantıklısı bencede scooter ama viteslinin tadı bi başka ya zevk alıyorum.Ama böylede devamlı müptezel gibi çantayla geziyorum. En iyisi bi joymax veya honda forza300 yapıştırayım yada suzuki burgman 200

Sana tavsiye elin yanmasın diye diyorum eğer zengin değilsen tabi.
Yedek parçası bol ve malzeme kalitesi iyi olan modellere bak.
Sana tavsiyem Mt-25 dir onuda yaz bi kenara. Dominar 400 de olabilir ama bence mt-25

Zengin olsam çok daha farklı motorlar bakarım.:D Elime 3-5 bin para geçicek motora vereyim diyorum. Bende ikisi arasında kaldım ama mt-25 de bazı sorunlar var diyorlar bide yakıt tüketimi ne öyle 100km/5 ten aşağı düşmüyor ben öküz gibi kullansam motoru 3.4 ü geçmiyor normal kullanımda 2 litre yakıyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar