Tnt 250 sahipleri,R25 sahibi olarak motorlarınızın egzost sesini cok kıskanıyorum.Resmen 4 silindir gibi.ilk defa cift silindir motorda boyle bir ses duyuyorum
Motosiklette parça sıkıntısı var mı? zamanım olmadıgından konuyu tam okuyamadım. ve ilerliyen zamanda sorun çıkarıyormu yeni keşfettim motoruda.
Şuan parça ile ilgili sorun yok ama ilerleyen zamalarda ne olur bilinmez.
Distribütör ve servislerin çoğunluğu güven vermiyor. Ama işini çok iyi yapan servislerde var.
Cevaplariniz icin tesekkurler. Cin mali derken cin uretimi demek istemistim diger cin motorlar gibimi diye bir soruydu yani. Cevabi aldim. Motoru sonbahar gibi almayi planliyorum belki o zamana kadar satmamis olursaniz konusuruz![]()
Bide servis ve parca konusunda da aydinlatirsaniz sevinirim.
5000 km kullandım bakımlarını yaptım hiç bi sorun yoktu bugun 100 km sehir dısı yol yaptım zorlamadımda 110 km giderken devir düştü gaz yemedi FI ışığı yandı debriyaja basıp kapattım motoru sonra giderken tekrar çalıştırdım bişey yok gibi devam bunu 8 kere yaptı ışıklarda dururkende stop etti yardımcı olursanız sevinirim.
Servis vale moto için herkes çok olumlu yorumlar yapıyor istanbulda iki yakada da servisi var nerede oturduğunu bilmiyorum ama yedek parça fiyatları da aynalar ikisi 140 manet tanesi 40 lira vs. Çok abartı değil normal fiyatlar bence ama kişiden kişiye değişir tabi, sonbahar için hayırlısı olsun diyelim benden alamasan bile benelli al derim..