- Konu Yazar
Arkadaşlar benim özellikle motosiklet sürücüleri ve otomobil sürücülerini bilinçlerdirmek ve motosikletlerin trafikte korunmasına yönelik çalışmalar yapan motosiklet derneği kurma düşüncem var.
Kabaca derneğin faaliyetleri arasında ilk aklıma gelenler;
1- Televizyon kanallarında Kamu Spotu reklamları hazırlamak ve bunu tüm kanallarda yayınlanmasını sağlamak,
2- Broşürler bastırarak otomobil sürücülerine dağıtmak,
3- Ücretsiz teorik eğitimler vermek,
4- Motosiklet güvenli sürüş ve otokontrol standardı hazırlamak,
5- Ücretsiz veya sadece giderleri karşılayacak kadar cüzi bir ücretle motosiklet pratik çalışma alanı oluşturmak. (Bu alan içerisinde motosiklet pratiği yapmak için hazırlanmış çalışma alanları, motor sürücülerinin buluşup sohbet edebileceği cafe alanları vb olacak)
6- Ve sizin önerileriniz..
Eğer ciddi şekilde destek verir ve bu iş olur derseniz burada ismini listeye yazdıracak arkadaşlarla bir gün belirleyip konu üzerinde yapılacak istişare toplantıları sonucunda derneği faaliyete geçirmek istiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Kabaca derneğin faaliyetleri arasında ilk aklıma gelenler;
1- Televizyon kanallarında Kamu Spotu reklamları hazırlamak ve bunu tüm kanallarda yayınlanmasını sağlamak,
2- Broşürler bastırarak otomobil sürücülerine dağıtmak,
3- Ücretsiz teorik eğitimler vermek,
4- Motosiklet güvenli sürüş ve otokontrol standardı hazırlamak,
5- Ücretsiz veya sadece giderleri karşılayacak kadar cüzi bir ücretle motosiklet pratik çalışma alanı oluşturmak. (Bu alan içerisinde motosiklet pratiği yapmak için hazırlanmış çalışma alanları, motor sürücülerinin buluşup sohbet edebileceği cafe alanları vb olacak)
6- Ve sizin önerileriniz..
Eğer ciddi şekilde destek verir ve bu iş olur derseniz burada ismini listeye yazdıracak arkadaşlarla bir gün belirleyip konu üzerinde yapılacak istişare toplantıları sonucunda derneği faaliyete geçirmek istiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.