Hayırlı olsun scooter candır, kask konusundaki eleştirilere takılma çoğu scooter sürücüsü yazın açık kask kullanır. Bir tek stepne bana tuhaf gözüktü ne gerek var onu taşımaya bence yani.
Teşekkür ederim.

Benim kaskım kapalı. Kendime açık kask yakıştırıyorum ama güvenlik de çok önemli tabi
Stepne olarak görmeyin siz onu. Bazı vosvosların tavanında eski valizler hatta varil görürsünüz ya onun gibi bişi. Hoş ve şirinlik katan, diğer activalardan fark yaratan ve çok dikkat çeken bir aksesuar benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Aklıma bir şey takıldı ama o stepne nerden baksan 25 30 kg vardır yakıt tüketimini arttiracaktir o ağırlık ve birazda güçten yiyecektir
Öneriniz için teşekkür ederim
Yakıtımı dün ölçüm. Güncel yakıt tüketimi:
Fulledim 140,5km şehir içi sürdüm yeniden Fulledim 2.91lt yakıt yani 15,17tl yakıt aldı. Bu da 10.8kr eder. O stepneyi çıkarsam çantayı söksem yakıt 8kuruşa düşse haftada max 150km yapan birisi için ne fark eder ki..
Dursun göze hoş geliyor. Kurye motoru havasından bence bi tık uzaklaştırıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bundan 6 sene önce babam bi tane activa aldı. 1500 km'de. 2007 model. Motoru babamın patronu site içinde binsin diye eşine almış. Rodaj falan yapılmış, kadın bikaç gün bimip düşmüş. Sonra çekmişler garaja. Sadece sol tarafında az bi ezik vardı. 2200 TL'ye aldık. 3200 TL'ye sattık. Dükkanını yeni açan bi abi aldı. Geçen hafta babamı aramış. Bi tane daha varsa aman benden başkasına satma gibisinden. Activayı görünce bizim kara oğlan aklıma geldi birden. Tekrar hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Çok fazla insanın bu motorlarla anısı var. Ben de denk geliyorum zaman zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
Daha önceki macerandaki hayal kırıklığından sonra, hikayenin senin için bu denli güzel bitmesine çok sevindim.
Kazasız, belasız günlerde kullanın.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yeni hikayenin başındayız ama çok şükür mutlu mesut gidiyoruz şimdilik.