Aman abi, sonra birinin kafası atınca tüm grubu dağıtıyorr:
Kim dağıtıyo nasıl dağıtıyo
Aman abi, sonra birinin kafası atınca tüm grubu dağıtıyorr:
Kim dağıtıyo nasıl dağıtıyo
He burda pek öyle şeyler olmuyo. Büyükler büyüklüğünü küçükler küçüklüğü biliyo.
Selam motorumun yağını değiştirmek istiyorum 1,2 litre yağ gerekiyor mecburen 2 litre almak zorundayım 0,8 litre boşa gidecek bir daha ki yağ değişimine kadar o yağdan hayır gelmez bence döksem yazık olacak Ankara'da benim gibi buçuklu yağa ihtiyacı olan varsa alıp paylaşabiliriz. 4 litre alıp 3'e yada 3 litre alıp ikiye bölebiliriz.
He burda pek öyle şeyler olmuyo. Büyükler büyüklüğünü küçükler küçüklüğü biliyo.
Hangi grup sizinki, kovalamıyorsanız geleyim bende, başka bir gruptaydım yazışmıyoruz falza diye çıkın gidin dediler tuhaf insanlar ya...
Serhat kardeşime katılıyorum kendini bilmez kişiler grup kuruyorlar iki ay sonra cozutup düşük cc turlara gelmesin sorun oluyor yok şöyle yok böyle laflar doğuyor ortaya tabi orada durulmuyor biz dün Serhat kardeşim ile kazan Kızılcahamam turu yaptık gayet güzel gündü hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık devamı da gelecek daha bir sürü yer var gezmediğimiz. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan bize ulaşabilirler
Serhat kardeşime katılıyorum kendini bilmez kişiler grup kuruyorlar iki ay sonra cozutup düşük cc turlara gelmesin sorun oluyor yok şöyle yok böyle laflar doğuyor ortaya tabi orada durulmuyor biz dün Serhat kardeşim ile kazan Kızılcahamam turu yaptık gayet güzel gündü hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık devamı da gelecek daha bir sürü yer var gezmediğimiz. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan bize ulaşabilirler
bugun aksam Barkın Bayoglu(A.E.A) icin Anıtpark'ta saat 20 de bulusuyoruz gelmek istiyen herkez gelebilir.