Ekarademir Katılım 7 Kas 2016 Mesajlar 2,340 24 Tem 2017 #21 Kendim yaptığım için customda ekleyelim başına
bursalıali Katılım 28 Ara 2015 Mesajlar 1,589 24 Tem 2017 #22 Erdi senin makina ne zaman tamamlanıyor ? Unutma takipdeyiz.
Ekarademir Katılım 7 Kas 2016 Mesajlar 2,340 25 Tem 2017 #23 bursalıali' Alıntı: Erdi senin makina ne zaman tamamlanıyor ? Unutma takipdeyiz. Genişletmek için tıkla ... Toplamaya başladım. Elektiriğide bitirdim. Karbüratör arızalı çıktı onu sipariş verdim inşallah yarın elimde olacak. Haftasonuna üstüne binmeyi düşünüyorum. Tek sıkıntı koltuk. Koltuğu sökerken nereye koydum unuttum. Onu aramam lazım müsait zamanda. :mrgreen:
bursalıali' Alıntı: Erdi senin makina ne zaman tamamlanıyor ? Unutma takipdeyiz. Genişletmek için tıkla ... Toplamaya başladım. Elektiriğide bitirdim. Karbüratör arızalı çıktı onu sipariş verdim inşallah yarın elimde olacak. Haftasonuna üstüne binmeyi düşünüyorum. Tek sıkıntı koltuk. Koltuğu sökerken nereye koydum unuttum. Onu aramam lazım müsait zamanda. :mrgreen: