tamam ben 18.00de dolmabahçedeyim o zaman sarı kafa bir şeyim elimde de kask olur bir de üstümde siyah bir t-shirt ama yakama kırmızı gül takmayacağım
sapanca gezisine katılmış olanlar beni biliyordur zaten
walla necdet abi çok iyi olur:cat:bende 18.00 orada olcam serkan kardeş bulabilirsem birtanede kamera
getiririm![]()
tamam nurgültamam ben 18.00de dolmabahçedeyim o zaman sarı kafa bir şeyim elimde de kask olur bir de üstümde siyah bir t-shirt ama yakama kırmızı gül takmayacağımsapanca gezisine katılmış olanlar beni biliyordur zaten
walla necdet abi çok iyi olur:cat:
tamam nurgülben de kıvırcık kafa bişeyim, elimde kask olur, mavi beyaz bir montum var:mrgreen:
birdahaki sefere inşallah:cat:ben de gelmek isterdim arkadaslar ancak musait olmayacagim o saatlerde. bir sonrakine umarim.
alican abi bu akşam amacımız tanışmak olduğu için en az 1-2 saat dolmabahçede otururuz.yaw serkan burdan milleti toplayıp şöle güzel bir toplu sürüş sonunda secret garden a iltihak etsek diorum..:cherry:
S&S
ben de ordan sora eve dönerim heralde, istirahat etmem lazım.Falla ben gelmicem secret garden'a çunku karşıya geçecem.
bu ne lise mezunu motorcular gelemiyomu???
alican abi bu akşam amacımız tanışmak olduğu için en az 1-2 saat dolmabahçede otururuz.
ondan sonra saat ilerlemiş olacak biraz. arkadaşlar secret garden a gitmek isterlerse ondan sonra gideriz. kendi kararlarıdır.
kendi adıma secret garden'a gelebileceğimi sanmıyorum. çok hastayım bugün, buna da geleceğim dediğim için geliyorum. evden çıkacak halim yok ama.
bir daha ki sefere secret garden a da gideriz tabi ki..:cat:
geldim ama sen dedin die değil; bunu da bildırdır etme len geliosun
arkadaşım biz de tam o saatlerde oradan kalktık. sanırım siz görmediniz. zaten en son 5 kişi kalmıştık o saatte. kimse kalmayınca sıkılmaya başladık ve secret garden'a gidelim, biraz da orada oturalım bari dedik.bugün 4 arkadaş geldik ama saat 20.15 di ama kimse yoktu![]()
bir daha gelip gelmemek senin kararın dostum. ama böyle söylemene üzüldüm doğrusu.çok güsel toplandınız çok saolun be! o kadar yola ve trafiğe katlanıp geldik neyse bidaha gelmeyiz :farao: